Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

S’obren les inscripcions per formar part del Consell de Prevenció i Seguretat Ciutadana de Badalona a títol individual

24/01/2022 ::    

Es farà un sorteig entre les persones inscrites per triar qui forma part finalment d’aquest òrgan consultiu de l’Ajuntament

Aquest dilluns 24 de gener s’obre el termini d’inscripcions per formar part del Consell de Prevenció i Seguretat Ciutadana de Badalona (CPSCB) a títol individual. El Consell és un òrgan consultiu de l’Ajuntament que té la voluntat de socialitzar i democratitzar la discussió sobre la seguretat a la ciutat, fent coincidir en un mateix espai als representants polítics i aquells altres actors implicats en la producció de seguretat ciutadana. El Consell estarà format, entre d’altres, per l’alcalde de Badalona, representants de tots els partits polítics del consistori, tècnics municipals que treballen en els diferents àmbits de la seguretat, representants de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i Policia Nacional, representants de les diferents associacions i entitats de la ciutat i les persones a títol individual que es triïn per sorteig.

Per ser una de les persones individuals que formen part d’aquest òrgan, els interessats poden fer les seves sol·licituds fins al pròxim 31 de gener en el següent enllaç:

https://badalona-cat.zoom.us/meeting/register/tZwkc-iopzwoEt2Px0X7MrLQ9MFZ3vt3KmGK

Un cop es tanqui el termini d’inscripcions es farà un sorteig entre les persones que hagin completat la petició per triar qui forma part finalment del CPSCB.

La creació del Consell de Prevenció i Seguretat Ciutadana de Badalona va ser aprovat pel Ple de l’Ajuntament de Badalona amb el vot favorable de tots els grups municipals amb l’objectiu de dotar de més transparència als problemes que sorgeixin diàriament a la ciutat i posar sobre la taula el treball que realitzen els cossos i forces de seguretat a Badalona i, especialment, la Guàrdia Urbana. En aquest sentit, es pretén que el CPSCB sigui un fòrum:

• Constructiu i pedagògic de la tasca que fa la policia de Badalona i la resta de cossos policials.

• Que apropi el treball de la Guàrdia Urbana a les entitats socials de la ciutat i que aquestes, a la vegada, puguin transmetre les seves inquietuds als responsables policials.

• Que la ciutadania vegi i percebi el servei de prevenció i seguretat que ofereixen totes les policies com a pròxims i no aliens al seu dia a dia.

• Que es pugui generar un debat ric en continguts sobre les necessitats de Badalona.

• Que es pugui fer valdre en valor la història i la labor del cos i de tots els agents de la Guàrdia Urbana de Badalona.

Badalona, 24 de gener de 2022

twitter @AjBadalona

🕘 Horaris dels Mercats Municipals 🍅

Els 6 #MercatsMunicipals de #Badalona recuperen el seu horari habitual amb l'arrencada del nou curs 🫑

Consulta quan pots anar a comprar productes de qualitat i #proximitat al teu mercat de confiança 😙👇

#ComerçBDN #mercats #comerçlocal

🏃‍♀️🏃‍♂️ #Badalona acull la cursa La Rentrée que es correrà aquest diumenge 24 de setembre

🌅 Consta de dues distàncies competitives pel litoral de la ciutat: una de 10 i una de 5 quilòmetres, i una tercera de foment a la participació

Més informació ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/badalona-acull-la-cursa-la-rentree-que-es-correra-aquest-diumenge-24-de-setembre/

2

📌👩‍🦳👵 L’Ajuntament presenta el programa d’activitats a #Badalona amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran

L’acte institucional tindrà lloc el divendres 29 de setembre al Teatre Zorrilla la sarsuela “La corte de faraón”

Més ℹ️▶️
http://ajuntament.badalona.cat/noticies/lajuntament-presenta-el-programa-dactivitats-amb-motiu-del-dia-internacional-de-la-gent-gran/

✍️ 📖 Obertes les inscripcions per participar als clubs de lectura de les biblioteques de #Badalona

Entre les ofertes s’hi poden trobar clubs de lectura literària, d'altres idiomes i tertúlies de cinema

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals