Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

S’inicia el nou contracte de gestió i funcionament de les escoles bressols municipals de Badalona

31/01/2022 ::

El contracte ha estat adjudicat a l’empresa Serveis Educatius Cavall de Cartró S.L. i té una durada de tres cursos escolars, amb possibilitat de prorrogar-se dos anys més

Aquest dimarts 1 de febrer comença a aplicar-se el nou contracte de gestió i funcionament de les escoles bressols municipals de Badalona (Ralet Ralet, Nero Nas, Virolet, Uni Dori i Pam i Pipa). El contracte ha estat adjudicat a l’empresa Serveis Educatius Cavall de Cartró S.L. per una durada de tres cursos escolars amb possibilitat de prorrogar-se dos anys més. L’oferta econòmica presentada per l’empresa va ser de 7.357.523,48 euros, IVA exempt, per a la durada inicial d’aquest contracte, establerta en tres cursos escolars.

La segona tinenta d'alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha destacat que aquest nou contracte “incorpora formació específica adreçada a professorat i famílies; més qualitat en la prestació del servei de menjador tenint en compte les especificitats alimentàries dels infants; millor qualitat en la prestació del servei de manteniment i neteja amb un compromís per part de l'empresa de treballar amb energies renovables i sostenibles; així com una millora als serveis d'acollida matinals i de perllongació de tarda per donar suport a les famílies amb la conciliació de la vida laboral i familiar". La regidora ha assegurat que “la millora més significativa i important del nou contracte és l'increment econòmic per personal de suport a infants amb Necessitats Educatives Especials (NEE).

Llauradó ha destacat que “la franja de 0 a 3 anys té molt camp per córrer i cal repensar pedagògicament aquesta etapa”. En aquest sentit, la regidora es va reunir la setmana passada per primera vegada amb la Comissió de Municipalització de les Escoles Bressol amb la intenció de dissenyar un full de ruta per municipalitzar les Escoles Bressol a Badalona i començar a planificar una bona estratègia organitzativa i educativa que garanteixi els drets dels infants i de les famílies, així com els drets de les persones treballadores.

Badalona, 31 de gener de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals