Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Promoure “empreses saludables” és l’objectiu d’un conjunt de jornades i tallers que organitza l’Ajuntament de Badalona i el BCIN

03/11/2022 ::    

Amb l’adopció de mesures per al benestar i la salut dels treballadors i les treballadores es pretén afavorir la continuïtat i la rendibilitat de les empreses

L’Ajuntament de Badalona i el Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) han preparat una agenda de jornades i tallers gratuïts dirigits als responsables de les empreses perquè puguin implementar accions que tinguin en compte el benestar físic, emocional i mental dels seus treballadors i treballadores.

L’objectiu del Programa Empreses Saludables és que les empreses es preocupin pel benestar del seu personal i puguin esdevenir el que s’ha anomenat una “empresa saludable”. Segons s’ha constatat, quan l’empresa es preocupa per aquesta qüestió els seus treballadors i treballadores aporten molt més perquè s’augmenta la motivació, baixa l’absentisme i es manté el talent, entre altres factors. En definitiva; tenir en compte la salut del personal facilita la continuïtat i la rendibilitat de l’empresa.

Per difondre la importància de la millora la salut dels treballadors i treballadores entre les empreses del Barcelonès Nord i Montgat s’han programat les jornades i tallers gratuïts següents que tindran lloc al Centre de Negocis i de Convencions de Badalona. L’horari habitual de les sessions i tallers serà de 9.30 a 11 hores.

  • 29 de novembre. Sessió formativa: Empresa saludable. Jesús Martínez, CEO de Focus Inside, SL. Informació i inscripcions a: https://bcin.cat/empreses-saludables

  • Gener 2023 Taller de teràpia postural i respiratòria. La màgia d’un cervell ben oxigenat. Maria Àngels Farreny, coach de respiració i reeducació postural de l’Escola Europea de Respiració.

  • Febrer 2023 Sessió formativa: El camí cap a la Igualtat: per on començo? Berta Canals, gerent de Fundació privada Sorli que treballa per a la igualtat en les empreses.

  • Març 2023 Sessió motivacional :Tu pots!. Àlex Roca, atleta i conferenciant, ambaixador de la Fundació FC Barcelona.

  • Abril 2023 Sessió formativa: Alimentació saludable. Yolanda Pinós, assessora nutricional de Come Vida.

  • Maig 2023 Taller de Tai-chi / Chi-kung. Pere López, de Salut i Consciència

  • Juny 2023 Sessió formativa: Gestió d’emocions i estrès. Dr. José Ferrer i Dra. Nuria Morán, de Badalona Serveis Assistencials – BSA.

  • Setembre 2023 Sessió formativa: Com afecten a la salut i a la productivitat, els espais de treball: accions de millora. Rafael Hernández, co-fundador d'Indi Arquitectura.

  • Octubre 2023 Taller de Mindfulness per a la reducció de l’estrès. Elisabet Asensio, professora del programa MBSR – Mindfulness Center Brown School of Public Health.

  • Novembre 2023 Acte de clausura del cicle d’accions per a l’Empresa Saludable amb l’entrega de certificats a les empreses participants.

Per la transversalitat del tema i per a una àmplia difusió del programa entre tots els components de l’empresa, les sessions estan pensades per a l’empresariat, per al personal de prevenció de riscos laborals PRL i per als treballadors i treballadores en general.

L’Ajuntament de Badalona i el BCIN compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, els ajuntaments de Sant Adrià de Besòs i Montgat; la Fundació privada Sorli; Badalona Serveis Assistencials; FEB-PIMEC; Àlex Roca; Focus Inside SL, Salut i Consciència; Maria Àngels Farreny; Yolanda Pinós i Elisabet Asensio.

Badalona, 3 de novembre de 2022

twitter @AjBadalona

🏵️👵👴 Aquest dijous se celebra la XXXV edició de les Noces d’Or al Palau Municipal d’Esports de #Badalona

💍 Vuitanta-tres parelles celebren els seus cinquanta anys de convivència

✍️ L’Institut Municipal de Serveis Personals de #Badalona (IMSP) ha obert una borsa de treball de la categoria de cuidador/a de centres

▶️ S’ofereix jornada completa i incorporació immediata

ℹ️📌http://ajuntament.badalona.cat/noticies/limsp-obre-una-borsa-de-treball-de-la-categoria-de-cuidador-a-de-centres/

🏃‍♀️🏃‍♂️ Diumenge es celebra al passeig Marítim de #Badaloan la cursa 100 km Càncer Challenge, una cursa 100% solidària

▪️ L’esdeveniment dona suport als infants en tractament oncològic i a les seves famílies

La TIAB organitza un fòrum promoure l'intercanvi entre les famílies i els professionals sobre els suports i les respostes que reben durant la criança

📍 20 d’octubre de 9.30 a 13.30 hores a l’Espai Betúlia de #Badalona

Animeu-vos a participar ➡️ http://ajuntament.badalona.cat/noticies/la-taula-dinfancia-i-adolescencia-de-badalona-organitza-el-forum-de-debat-les-3c-de-lacompanyament-caminem-compartim-i-construim-amb-les-families/

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals