Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Presa de possessió del senyor Manel Sorribas i Arenas del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Badalona

26/05/2021 ::

El senyor Manel Sorribas i Arenas, durant la sessió ordinària del ple celebrada el dimarts 25 de maig, va prendre possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Badalona com a membre del Grup Municipal d’ERC-Avancem.

Nascut a Barcelona l’any 1968, Sorribas és veí de Badalona des del 2001, al barri de Casagemes. Casat i pare d’una nena.

Llicenciat en Humanitats. Amb àmplia formació en temàtica relacionada amb l’excel·lència en la gestió de les administracions públiques, com ara transparència, dades obertes i govern obert, gestió del coneixement, regulació del secret estadístic i relació amb la protecció de dades personals, la millora continuada de la qualitat en els serveis públics i el progrés i l’excel·lència al servei de la ciutadania.

Des del 2006 treballa a la Generalitat de Catalunya, actualment adscrit a la direcció de l’Agència Catalana del Consum, com a tècnic superior en Organització i Qualitat.

També té àmplia experiència impartint docència, principalment en matèries relacionades amb l’organització i la qualitat en les administracions públiques. Actualment, forma part de l’equip de formadors interns de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

1r Premi a la Investigació (ATC) pel treball In ambiguitas contra venditorem. La protecció al consumidor: d'Aristòtil a Kennedy (2016).

Accèssit 2a edició dels premis Alfons Ortuño pel projecte: Sistema d’Informació de Consum el camí cap a l’administració electrònica de l’Agència Catalana del Consum. (2014)

Ha estat membre del Consell d’Administració de l’Institut Municipal de Serveis Personals de Badalona i del Consorci Parc de la Serralada de Marina. Actualment, conseller a Marina Badalona, Patronat de la música i Badalona Cultura.

Accedeix per primera vegada com a regidor de l’Ajuntament de Badalona.

Badalona, 26 de maig de 2021

twitter @AjBadalona

🕘 Horaris dels Mercats Municipals 🍅

Els 6 #MercatsMunicipals de #Badalona recuperen el seu horari habitual amb l'arrencada del nou curs 🫑

Consulta quan pots anar a comprar productes de qualitat i #proximitat al teu mercat de confiança 😙👇

#ComerçBDN #mercats #comerçlocal

🏃‍♀️🏃‍♂️ #Badalona acull la cursa La Rentrée que es correrà aquest diumenge 24 de setembre

🌅 Consta de dues distàncies competitives pel litoral de la ciutat: una de 10 i una de 5 quilòmetres, i una tercera de foment a la participació

Més informació ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/badalona-acull-la-cursa-la-rentree-que-es-correra-aquest-diumenge-24-de-setembre/

2

📌👩‍🦳👵 L’Ajuntament presenta el programa d’activitats a #Badalona amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran

L’acte institucional tindrà lloc el divendres 29 de setembre al Teatre Zorrilla la sarsuela “La corte de faraón”

Més ℹ️▶️
http://ajuntament.badalona.cat/noticies/lajuntament-presenta-el-programa-dactivitats-amb-motiu-del-dia-internacional-de-la-gent-gran/

✍️ 📖 Obertes les inscripcions per participar als clubs de lectura de les biblioteques de #Badalona

Entre les ofertes s’hi poden trobar clubs de lectura literària, d'altres idiomes i tertúlies de cinema

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals