Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Obert el termini dels ajuts directes als marxants dels Encants de Badalona

19/09/2022 ::            

L’Ajuntament de Badalona destina 450.000 euros per als venedors dels Mercats de Venda no Sedentària de Badalona afectats per les restriccions ocasionades per la Covid-19

Fins al 13 d’octubre els venedors dels Mercats de Venda no Sedentària de Badalona poden sol·licitar els ajuts municipals destinats a pal·liar la situació generada amb motiu de les restriccions ocasionades per la pandèmia de la Covid-19. L’Ajuntament ha destinat un import total de 450.000 euros per aquests ajuts directes per als marxants dels Encants de Badalona.

El sector de la venda ambulant es va veure especialment afectat per les mesures aplicades per combatre la pandèmia de la Covid-19. Així, l’any passat els marxants no van poder muntar les parades durant diverses setmanes i, entre d’altres afectacions, es van veure perjudicats per la reducció d’aforament als espais públics en aplicació de les mesures sanitàries.

Poden ser beneficiaris dels ajuts totes les persones titulars d’autorització d’ocupació de via pública als mercats de venda no sedentària. Les quanties són les següents:

– Per a una autorització de mercats de venda no sedentària: 1.500 euros (1 dia).

– Per a dues autoritzacions de mercats de venda no sedentària: 2.000 euros (2 dies).

– Per a tres autoritzacions de mercats de venda no sedentària: 2.500 euros (3 dies).

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament: https://bit.ly/3xQT6nJ

El període de sol·licituds és fins al dijous 13 d’octubre (inclòs).

Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre ajut o subvenció que pugui atorgar l’Ajuntament de Badalona o qualsevol altre ens públic o privat.

Badalona,19 de setembre de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals