Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció reclamant més i millor manteniment de les àrees de gossos

30/06/2021 ::            

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 29 de juny una moció reclamant més i millor manteniment de les àrees de gossos.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER. Instar al govern municipal a unificar en un únic departament el manteniment de les àrees de gossos de la ciutat.

SEGON.- Instar al govern municipal a netejar diàriament les àrees de gossos (buidat de papereres, escombratge i eliminació de qualsevol tipus de residu).

TERCER.- Instar al govern municipal a fer un manteniment quinzenal del sauló i, si cal, de l'arranjament del mobiliari urbà de dins (bancs, tanques, papereres, etc.) i de la jardineria.

QUART.- Instar al govern municipal a regar de forma periòdica aquests espais per evitar les males olors i a fer, mensualment, una desinfecció, en horari nocturn, amb un producte completament innocu que tingui propietats bactericides, fungicides i viricides.

CINQUÈ.- Instar al govern municipal a ampliar les àrees de gossos per tal que n’hi hagi, com a mínim, una a cada barri de la ciutat.

SISÈ.- Instar al govern municipal a què publiqui una guia amb una relació de totes les àrees de gossos de la ciutat, amb la seva ubicació i amb els serveis de què disposa.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorables de Junts per Catalunya Badalona, Badalona En Comú Podem, ERC-Avancem Més, Guanyem Badalona En Comú i el grup municipal del Partit Socialista de Catalunya i l’abstenció del grup municipal del Partit Popular.

Badalona, 30 de juny de 2021

twitter @AjBadalona

👮‍♀️👮 #Badalona incorpora vint-i-tres nous agents al cos de la Guàrdia Urbana

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, els ha lliurat aquest divendres les credencials a la plaça de Trafalgar del barri de Llefià en un acte obert a la ciutadana

4

L’alcalde de #Badalona, @Albiol_XG, inaugura la sala immersiva EMOTIVA al Centre Sociosanitari El Carme. L'equipament permet l’abordatge no farmacològic de la malaltia d’Alzheimer i altres demències
Més ℹ️▶️https://ajuntament.badalona.cat/noticies/lalcalde-de-badalona-inaugura-la-sala-immersiva-emotiva-al-centre-sociosanitari-el-carme/

4

🫒 En marxa les activitats del cicle de tardor de la Jugatecambiental als parcs de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de #Badalona

ℹ️ http://ajuntament.badalona.cat/noticies/en-marxa-les-activitats-del-cicle-de-tardor-de-la-jugatecambiental-als-parcs-de-can-solei-i-de-ca-larnus-i-al-parc-del-torrent-de-la-font-i-del-turo-de-lenric-de-badalona/

4

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals