Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per la millora i el manteniment del camp de futbol municipal de Montigalà i per garantir la pràctica de l’esport en condicions dignes

29/03/2023 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat la moció presentada el Grup Municipal Guanyem Badalona en Comú per la millora i el manteniment del camp de futbol municipal de Montigalà i per garantir la pràctica de l'esport en condicions dignes.

La moció presenta els següents acords:

Primer. Que el govern municipal activi un pla urgent d’actuació per resoldre la situació urgent de la manca d’aigua en dutxes i lavabos, revertir la situació de deteriorament de la gespa activant un sistema de rec i garantir una il·luminació adequada per la pràctica de l’esport.

Segon. Que el govern municipal concreti les inversions necessàries de futur per revertit dèficits estructurals en les instal·lacions del camp municipal de Montigalà.

Tercer. Que el govern de la ciutat concreti un pla de manteniment pels equipaments esportius que eviti el deteriorament de les pistes esportives i pugui garantir la pràctica de l’esport per part de la ciutadania amb les condicions idònies.

Quart. Que el govern de la ciutat elabori, conjuntament amb els usuaris, un reglament d’usos que garanteixi accessibilitat als espais en condicions d’igualtat per a totes les persones, així com la creació dels instruments necessaris per a garantir la transparència i la publicitat.

Cinquè. Donar trasllat d’aquesta moció a totes les entitats esportives de la ciutat i al col·lectiu de famílies de jugadors i jugadores que practiquen l’esport al camp Municipal Montigalà.

La moció s’ha aprovat amb el vot favorable de tots els grups municipals.

Badalona, 29 de març de 2023

twitter @AjBadalona

🏵️👵👴 Aquest dijous se celebra la XXXV edició de les Noces d’Or al Palau Municipal d’Esports de #Badalona

💍 Vuitanta-tres parelles celebren els seus cinquanta anys de convivència

✍️ L’Institut Municipal de Serveis Personals de #Badalona (IMSP) ha obert una borsa de treball de la categoria de cuidador/a de centres

▶️ S’ofereix jornada completa i incorporació immediata

ℹ️📌http://ajuntament.badalona.cat/noticies/limsp-obre-una-borsa-de-treball-de-la-categoria-de-cuidador-a-de-centres/

🏃‍♀️🏃‍♂️ Diumenge es celebra al passeig Marítim de #Badaloan la cursa 100 km Càncer Challenge, una cursa 100% solidària

▪️ L’esdeveniment dona suport als infants en tractament oncològic i a les seves famílies

La TIAB organitza un fòrum promoure l'intercanvi entre les famílies i els professionals sobre els suports i les respostes que reben durant la criança

📍 20 d’octubre de 9.30 a 13.30 hores a l’Espai Betúlia de #Badalona

Animeu-vos a participar ➡️ http://ajuntament.badalona.cat/noticies/la-taula-dinfancia-i-adolescencia-de-badalona-organitza-el-forum-de-debat-les-3c-de-lacompanyament-caminem-compartim-i-construim-amb-les-families/

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals