Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per depurar responsabilitats pel malbaratament de 28.000 euros públics en una campanya publicitària

05/05/2021 ::        

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió extraordinària celebrada el dimarts 4 de maig una moció per depurar responsabilitats en el govern municipal pel malbaratament de 28.000 euros públics en una campanya publicitària que mai es va arribar a enviar als ciutadans.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER.- Instar al govern municipal a què demani perdó a totes les famílies vulnerables de més de 60 anys que no han tingut accés a la informació de la campanya, i no s’han pogut beneficiar.

SEGON.- Demanar la dimissió del regidor o regidora responsable del malbaratament de 28.000€ públics per una campanya informativa que mai s’ha enviat als ciutadans.

TERCER.- Instar al govern a tornar a convocar immediatament les ajudes per subministraments a majors de 60 anys amb una revisió dels criteris perquè arribi a més població.

QUART.- Donar trasllat dels presents acords a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i a la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Badalona (FAVB), a la Federació d’Empresaris de Badalona (FEB), al Síndic defensor de la ciutadania de Badalona i a totes les empreses de la ciutat.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya, Badalona en Comú Podem, ERC- Avancem, Guanyem Badalona en Comú i PSC i amb els vots en contra del grup municipal del PP.

Badalona, 5 de maig de 2021

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals