Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per a la pacificació del carrer Francesc Layret

26/05/2021 ::            

Es proposa aprovar una Moció que presenten els Grups Municipals de JxCat, En Comú Podem, ERC-Avancem, PSC, Guanyem Badalona en Comú, per la pacificació del carrer Francesc Layret.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER – Instar a l'alcalde i al govern de la ciutat a la conversió del carrer Francesc Layret a un carrer per als i les vianants.

SEGON – Instar a l'alcalde i al govern de la ciutat a la realització i finalització d’aquest projecte i el compromís de la resta de grups municipals amb el seguiment i la futura reforma del carrer Francesc Layret.

TERCER – Instar a l'alcalde i al govern de la ciutat a iniciar els tràmits pertinents a les vies adjacents a Francesc Layret (ex. Via Augusta) d’acord amb criteris tècnics i amb el consens del Consell Municipal de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic.

QUART – Instar a l'alcalde i al govern de la ciutat a la convocatòria d’un Consell Municipal de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic per detectar i acordar nous projectes de pacificació arreu de la ciutat.

CINQUÈ – Donar trasllat d’aquests acords a Fridays For Future Badalona, al Consell de la Mobilitat, a la taula de Mobilitat, a la Plataforma pel Transport Públic de Badalona, als col·lectius Recuperem la ciutat i Revolta Escolar i altres entitats de la ciutat vinculades a temàtiques de mobilitat.

La moció ha estat aprovada amb el vot favorable de tots els grups municipals

Badalona, 26 de maig de 2021

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals