Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per a la dignificació del Mercat Municipal de Pomar

26/02/2020 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 25 de febrer una moció per a la dignificació del Mercat Municipal de Pomar.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER. – Atès que el regidor de l’Àrea de Comerç ja es va comprometre en el Ple del passat mes de novembre a agilitzar els tràmits pertinents i a data d’avui no s’ha fet res, exigim que deixi de menysprear i enganyar l’associació de venedors amb promeses que no es compleixen i es posin a treballar.

SEGON. – Per tota la manca de gestió, reprovar la conducta del regidor de Comerç, Jordi Subirana, que a dia d’avui no ha realitzat cap actuació per adequar i dignificar la situació dels venedors i dels veïns de Pomar.

TERCER. – Exigim que s’agilitzin els tràmits per tal de concessionar de forma urgent l’espai destinat a supermercat.

QUART. – Que es facin les obres necessàries per dignificar l’espai interior, enderrocant la illa de parades desocupades i reubicant dins el propi mercat als paradistes que així ho desitgin.

CINQUÈ. – Que tal i com es va comprometre el regidor Jordi Subirana es revisin a la baixa les taxes exigides als concessionaris que han passat a precari per manca de convocatòria de concurs.

SISÈ. – Que s’implementi un pla de seguretat amb la Guàrdia Urbana de Badalona.

SETÈ. – Que es millori la il·luminació exterior.

VUITÈ. – Que es procedeixi de forma periòdica a la desinfecció de les instal·lacions.

NOVÈ. – Que es netegi i desinfecti la zona exterior on hi ha ubicat el pipi can.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya i el Partit Popular, i els vots en contra de Badalona en Comú Podem i el PSC. Els grup municipals d’ERC-Avancem-MES i Guanyem Badalona en Comú s’han abstingut.

Badalona, 26 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals