Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per a l’aprovació de l’ordenança reguladora dels encants municipals i millora de les seves condicions

27/03/2019 ::            

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat, en la sessió ordinària celebrada el dimarts 26 de març de 2019, una moció per a l'aprovació de l'ordenança reguladora dels encants municipals i millora de les seves condicions.

La moció proposa els següents acords:

1- Exigim que el Govern municipal porti a aprovació l’Ordenança Municipal d’Encants per a que pugui ser debatuda i, si s’escau, aprovada al Ple Municipal de l’Ajuntament.

2- Crear una Comissió de seguiment de l’Ordenança Municipal i de funcionament dels encants amb la representació corresponent dels grups municipals de l’Ajuntament i l’Associació de Marxants de Badalona, que s’haurà de constituir i convocar com a mínim dos vegades a l’any.

3- Millora de les infraestructures necessàries als espais on s’ubiquen regularment els encants, com són els lavabos WC d’ús públic, els punts de llum, els accessos i l’estat de la via pública.

4- Recuperar la unitat de la Guàrdia Urbana als encants municipals, amb un mínim de quatre agents i un comandament com ja va existir al mandat de 2011 a 2015.

5- Estudiar el trasllat dels encants municipals del dissabte a un altre espai de la ciutat, preferiblement per sota de l’autopista C-31.

6- Informar del resultat d’aquesta moció a l’Associació de Marxants de Badalona i a la FAVB.

La moció s’ha aprovat amb el vot favorable de tots els grups municipals.

Badalona, 27 de març de 2019

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals