Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció en suport als efectius de mossos d’esquadra, la policia local i tots els cossos policials

24/02/2021 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 23 de febrer una moció en suport als efectius de mossos d'esquadra, la policia local i tots els cossos policials.

La moció proposa els acords següents:

PRIMER.- Exigir rectificacions a les formacions polítiques que, amb les seves declaracions públiques, afavoreixen i emparen la impunitat de les actuacions violentes.

SEGON.- Exigir al govern de la Generalitat que doti d’eines efectives i útils als efectius del cos de mossos d’esquadra que garanteixin la distància amb les masses violentes en els dispositius d’ordre públic, alhora, que aquestes es puguin utilitzar amb total seguretat jurídica.

TERCER.- Exigir al govern de la Generalitat que planifiqui i doti suficientment els dispositius d’ordre públic davant els disturbis i actuacions violentes que s’estan produint als carrers de les principals ciutats catalanes.

QUART.- Demanar al futur govern de Catalunya, als grups polítics amb representació parlamentària i als grups municipals amb representació en aquest consistori, que defensin la tasca i el compromís de servei públic del cos de Mossos d’Esquadra, les policies locals, la nostra guàrdia urbana i la resta de cossos i forces de seguretat.

CINQUÈ.- Condemnar rotundament el vandalisme, la intimidació i la violència com a forma de protesta.

SISÈ.- Mostrar tot el suport als mossos d’esquadra, a la policia local i a tots els efectius dels cossos policials per la seva imprescindible tasca.

SETÈ.- Donar trasllat dels acords al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i a tots els sindicats policials.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorables dels grups municipals del PSC i del PP, les abstencions del grup municipal de Badalona en Comú Podem i d’ERC-Avancem-MES i amb els vots en contra de JuntsxCat Badalona i Guanyem Badalona en Comú.

Badalona, 24 de febrer de 2021

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals