Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció en defensa dels veïns del carrer de la Indústria 113-139 i de reprovació al fons d’inversió immobiliari Lazora

30/10/2019 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 29 d’octubre de 2019 una moció en defensa dels veïns del carrer de la Indústria 113-139 i de reprovació al fons d’inversió immobiliari Lazora

La moció proposa els següents acords:

1.- Reprovar al fons d’inversió immobiliari LAZORA pels contractes per la renovació dels lloguers amb preus per sobre de mercat i que suposen increments del 80% acompanyats de clàusules abusives, molt lluny del dret a l’habitatge recollit a la constitució espanyola.

2- Demanar al govern municipal que doni suport als veïns i veïnes i que intervingui, mediant en les negociacions per aconseguir pujades de lloguer que no superin l’IPC.

3- Convocar amb urgència el Consell de l'Habitatge de la ciutat per estudiar mesures que permetin reduir la inflació del preu del lloguer.

4- Actualitzar el cens de pisos turístics a la ciutat i sancionar als propietaris d’aquells que de manera fraudulenta s’utilitzin amb aquesta finalitat.

5- Fer pública aquesta Moció als mitjans de comunicació, locals i nacionals.

6- Fer arribar aquesta Moció a tots els veïns de Indústria 113-139, a l’empresa Lazora, al Banc de Sabadell, a l’Empresa Solvia, al Sindicat de Llogaters i a la FAVB.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, 30 d’octubre de 2019

twitter @AjBadalona