Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció de suport i solidaritat a les persones afectades per l’incendi de la nau del Gorg

23/12/2020 ::        

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 22 de desembre una moció de suport i solidaritat a les persones afectades per l’incendi de la nau del Gorg.

La moció proposa els següents acords:

1. Mostrar per part d’aquest consistori tota la Solidaritat així com la nostra disponibilitat per col·laborar amb tots els veïns i veïnes víctimes i afectats per aquests fets tràgics que han ocorregut a la nostra ciutat.

2. Agrair a tot els serveis públics d’emergències i d’atenció social de totes les administracions que ha intervingut la seva professionalitat davant d’una gran tragèdia com la de l’incendi de la nau.

3. Exigir al Govern municipal que activi immediatament actuacions globals i transversals que puguin donar respostes adequades a les diverses situacions de cada una de les persones que han estat afectades per l’incendi.

4. Instar a totes les Administracions, des de la local fins a l’europea, a impulsar tots els canvis legislatius necessaris per evitar una altra tragèdia com la que hem viscut a Badalona.

5. Demanar al Govern Municipal de Badalona que coordini i lideri la resposta conjunta amb les altres administracions públiques d’àmbit supramunicipal.

6. Reprovar el govern de Badalona del Partit Popular pel seu discurs deshumanitzador i de criminalització de les persones afectades i la seva manca d’empatia a les víctimes de l’incendi i refusar qualsevol intent de fer ús partidista de la tragèdia.

Reprovar a les Regidores del govern del Partit Popular, que han protagonitzat actituds intimidadores davant d’una periodista, i per la seva manca de respecte als professionals del periodisme que exerceixen el dret a la informació.

7. Comunicar aquets acords a totes les entitats socials i col·lectius que estan actuant a la ciutat especialment als que estan donants resposta als afectats per l’incendi, a la FAVV, als Sindicats més representatius i al Govern de la Generalitat.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorables del grup municipal de Junts per Catalunya; Badalona en Comú Podem; ERC-Avancem-MES; Guanyem Badalona en Comú i del Partit Socialista de Catalunya, amb els vots en contra del grup municipal del Partit Popular.

Badalona, 23 de novembre de 2020

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals