Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció de suport a les persones refugiades

30/03/2022 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 29 de març la moció de suport a les persones refugiades.

La moció proposa els següents acords:

1. Crear i convocar una comissió especial de treball d’atenció al refugiat, per gestionar l’arribada de persones refugiades a la ciutat.

2. Habilitar alguna de les grans infraestructures existents a la ciutat com a espais d’acollida temporal i d’urgència on es pugui atendre també les problemàtiques derivades de salut mental.

3. Treballar un pla de recepció educativa i d’inclusió social des de les regidories de Benestar Social, Joventut i Esports pels menors no acompanyats que arribin a la nostra ciutat.

4. Demanem a la UE i als seus Estats membres que mobilitzin la seva capacitat i recursos per donar l’ajuda humanitària necessària a les persones del país els refugiats que fugen del conflicte.

5. Traslladar aquests acords al Govern de la Diputació de Barcelona, al Govern de Catalunya, al Parlament de Catalunya, i a les entitats de Badalona que treballen per l'atenció als refugiats i a BDN acull.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorable dels grups municipals de JxCB, BeCP, ERC-A-MES, GBeC i PSC, i el vot contrari del PP.

Badalona, 30 de març de 2022

twitter @AjBadalona

🏦⛪️🏭 Exposició de les maquetes del projecte “Menuda #Badalona!”

🗓️Del 4 al 8 d'octubre a la planta baixa de la Casa de la Vila

Més ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/exposicio-de-les-maquetes-del-projecte-menuda-badalona/

✅🦠💉 Comença la campanya de vacunació escolar a #Badalona

Aquest és el segon curs que s’inclou la vacunació contra el virus del papil·loma humà (VPH) també als nens

L’Ajuntament de #Badalona organitza activitats complementàries a l’exposició “50 anys. CAMÍ. Escultures” que acull la Sala Josep Uclés per celebrar el cinquantenari de l’obra de Josep María Camí

ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/lajuntament-de-badalona-organitza-activitats-complementaries-a-lexposicio-50-anys-cami-escultures-que-acull-la-sala-josep-ucles-per-celebrar-el-cinquantenari-de-l/

⚓️ Nova sessió del cicle clàssics de la narrativa 'El viatge a la literatura', a l'Espai Betúlia! Aquesta tarda, a les 19 h, 'El cor de les tenebres' (1899), de Joseph Conrad, amb @MontseVancells

👉 Més info a l'Agenda Cultural: https://agendacultural.badalona.cat/esdeveniment/el-cor-de-les-tenebres-de-joseph-conrad-per-montse-vancells-el-viatge-a-la-literatura

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals