Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció a favor de la millora de la neteja viària i la recollida de residus de la ciutat

29/09/2021 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 28 de setembre una moció a favor de la millora de la neteja viària i la recollida de residus de la ciutat.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER. Instar al govern municipal a accelerar tots els tràmits que siguin necessaris per poder tornar a licitar i adjudicar el nou contracte de neteja viària, recollida i trasllat dels residus sòlids urbans i deixalleries de la ciutat.

SEGON.- Tal i com regula el punt 13.2 dels plec de prescripcions tècniques particulars del contracte neteja viària, recollida i trasllat dels residus sòlids urbans i deixalleries de la ciutat, instem al govern municipal a impulsar la labor inspectora d’aquest contracte; i en el cas que, els serveis tècnics municipals no tinguin capacitat per fer-ho o el govern ho consideri oportú, que ho encarregui a una empresa externa per tal de garantir el control de qualitat i la millora contínua del servei.

TERCER.- Atès que la campanya del govern municipal de recollida de mobles i trastos vells, que ha consistit només en enganxar un adhesiu a tots els contenidors, ha provocat l’efecte contrari al desitjat, Instem al govern municipal a donar compliment de la moció aprovada, per unanimitat, en el Ple celebrat el 29 de juny passat en la que es reclamava la gratuïtat del telèfon de recollida de trastos i mobles vells (900 114 115) per tal de restablir l’antic sistema, en què la gent trucava al telèfon, se’ls informava d’on i quan podien deixar els trastos i més tard passaven a recollir-los.

QUART.- Instar al govern municipal a aplicar l’ordenança de civisme, que entre altres moltes coses, no permet llençar deixalles fora dels contenidors, ni abandonar-hi trastos, estris i mobles vells a la via pública, ni abocar als contenidors de brossa a les papereres, a la calçada o a les voreres, etc. amb multes que van dels 60 als 900€, segons el tipus d’infracció.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya, Badalona en Comú Podem, ERC-A-MES, Guanyem Badalona en Comú i PSC i amb l’abstenció del grup municipal del PP.

Badalona, 29 de setembre de 2021

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals