Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Més de 200 alumnes de secundària de Badalona assistiran el 3 de desembre a la projecció de la pel·lícula Campeones amb motiu del Dia de les persones amb discapacitat

29/11/2019 ::

El Teatre Principal acollirà també un col·loqui posterior moderat per Aspanin

Amb motiu de la celebració del Dia internacional de les persones amb discapacitat el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració d’Aspanin, ha programat al Teatre Principal a partir de les 10 hores del dimarts, 3 de desembre, la projecció de la pel·lícula “Campeones”, i un col·loqui posterior amb l’assistència de 210 alumnes de secundària dels centres Betúlia, Can Barriga, Rafael Alberti i Sant Jordi. Aquesta pel·lícula també clou el cicle “Cinema i Drets Humans”.

“Campeones”, dirigida per Javier Fesser, és una pel·lícula de l’any 2018 que està ambientada en la història de Marco, un entrenador de bàsquet, que ha de fer-se càrrec d’un equip de bàsquet integrat per persones amb discapacitat. La trama i les històries de l’exitosa pel·lícula, tant pel que fa a la taquilla com dels premis aconseguits, servirà de base per al col·loqui posterior dels alumnes de secundària conduït per membres d’Aspanin (una entitat sense ànim de lucre pro persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies).

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, instaurat per al 3 de desembre per les Nacions Unides, té com a objectius sensibilitzar l'opinió pública sobre els temes relacionats amb la discapacitat i promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis que generaria la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

Badalona, 29 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals