Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Espai Betúlia acull la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Badalona 2019

27/11/2019 ::

Les presentacions dels llibres, els dies 10 i 12 de desembre, comptaran amb la presència dels autors i les autores de les obres premiades

El dimarts 10, i el dijous 12 de desembre, a partir de les 19 hores, l’Espai Betúlia, Centre de la paraula i les lletres (carrer d’Enric Borràs, 43-47) acollirà la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Badalona 2019. Com és habitual, a cadascú dels actes, hi seran els autors i les autores dels llibres i amb un presentador específic per a cadascuna de les obres.

Teatre i poesia

El dimarts 10 de desembre es presentaran els llibres guanyadors dels premis de teatre i de poesia.

    • La guanyadora del 12è Premi de Teatre Breu Andreu Solsona va ser Àngels Aymar amb l’obra Aquestes meves veus, que serà presentada per Jordi Coca.

    • El 19è Premi Betúlia de Poesia- Memorial Carme Guasch el va guanyar Jesús Giron Araque amb l’obra titulada El bosc de Bambú. Presentarà aquest llibre Roser Algué.

Narrativa i narrativa juvenil

El dijous 12 de desembre es presentaran els llibres guanyadors dels premis de narrativa i narrativa juvenil.

    • Del 21è Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil va resultar guanyadora l’obra Tot plegat sembla una broma, d’Anna Vila Roca, que serà presentada per Jaume Centelles,

    Zoòtrop, de Lluís Gea Martínez, va ser l’obra guanyadora del 28è Premi Ciutat de Badalona de Narrativa – 32è Premi Països Catalans – Solstici d’Estiu. Marc Estuch s’encarregarà de la presentació d’aquesta obra.

Badalona, 27 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals