Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Les societats i autònoms allotjats al centre d’empreses del BCIN tindran una bonificació en les factures mentre duri el confinament

27/04/2020 ::        

La mesura extraordinària pretén ajudar en aquests moments de crisi causada per la Covid-19

Atesa la situació actual per la Covid-19, el Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) ha aplicat a les oficines allotjades al Centre d’Empreses, una bonificació excepcional parcial en les factures del mes d’abril, arribant fins al 50% per cada dia de l’estat d’alarma en què no s’ha pogut treballar a les oficines i despatxos del BCIN. L’aplicació d’aquesta bonificació es mantindrà mentre duri el confinament derivat de l’estat d’alarma.

Aquesta mesura extraordinària ha estat proposada per la direcció del BCIN i l’Ajuntament de Badalona a través de la regidora de l’Àrea de Medi Ambient, Desenvolupament Industrial i Innovació, Rosa Trenado, i va ser aprovada pel Consell d’Administració de REACTIVACIÓ BADALONA, SA en la sessió celebrada el passat 22 d’abril.

Aquest abonament parcial ajudarà a la trentena de societats i autònoms allotjats en el Centre d’Empreses del BCIN en aquests moments de crisi sanitària, econòmica i social causada pel coronavirus.

Badalona, 27 d’abril de 2020

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals