Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Les guinguetes de les platges de Badalona obriran el dissabte 20 de juny

11/06/2020 ::            

Ajuntament i concessionaris han arribat a un acord per obrir els establiments i per compensar les dificultats provocades per la Covid-19

Les vuit guinguetes que ja han començat a instal·lar-se a les platges de Badalona entraran en funcionament el dissabte 20 de juny. Els representants d’aquests establiments i l’Ajuntament han arribat a un acord que facilita la seva instal·lació a les platges de la ciutat i que consisteix en que podran ampliar la durada de la concessió inicial fins a un màxim d'un 15% i, a més, durant aquest estiu també podran ampliar el seu espai un 50% per respectar les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

“Aquest govern, al contrari que l’anterior que va decidir i comunicar als concessionaris que no podrien obrir, ha treballat perquè les guinguetes puguin tornar aquest estiu a Badalona. Estem molt satisfets que aquest servei tan valorat per la ciutadania torni a les platges”, ha assenyalat l’alcalde de Badalona. “La posada en marxa de les terrasses i de la restauració, i ara l’obertura de les guinguetes, formen part d’aquest impuls imprescindible per ajudar les empreses i salvaguardar els llocs de feina”, ha conclòs Xavier Garcia Albiol.

Badalona, 11 de juny de 2020

twitter @AjBadalona

🏗️ Les obres de construcció del viaducte ferroviari sobre el canal del Port començaran abans que finalitzi l’any

▪️ L’alcalde de #Badalona s’ha reunit avui amb la presidenta de l’ens Administrador de les Infraestructures Ferroviàries (Adif)

ℹ️ http://ajuntament.badalona.cat/noticies/les-obres-de-construccio-del-viaducte-ferroviari-sobre-el-canal-del-port-comencaran-abans-que-finalitzi-lany/

🏦⛪️🏭 Exposició de les maquetes del projecte “Menuda #Badalona!”

🗓️Del 4 al 8 d'octubre a la planta baixa de la Casa de la Vila

Més ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/exposicio-de-les-maquetes-del-projecte-menuda-badalona/

✅🦠💉 Comença la campanya de vacunació escolar a #Badalona

Aquest és el segon curs que s’inclou la vacunació contra el virus del papil·loma humà (VPH) també als nens

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals