Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’alcalde de Badalona visita l’empresa Probex que destaca per la fabricació de productes de protecció personal davant la Covid19

07/10/2020 ::    

L’empresa té una trajectòria de més de 40 anys a la ciutat i ocupa 15 persones

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Serveis a les Persones, Juan Fernández, han visitat l’empresa Probex, situada al carrer de Guifré núm. 787, que destaca per la producció d’una àmplia gamma de productes destinats a la protecció personal davant el contagi d’agents infecciosos com la Covid19.

La trobada ha servit per a conèixer de primera mà la línia de nous productes de protecció personal davant la COVID19, tant de disseny propi com fruit de la cooperació amb altres empreses i emprenedors, com ara pantalles facials, diversos tipus de mascaretes (reutilitzables, personalitzades, transparents), làmines per a pantalles separadores, accessoris, vestits protectors i esprai desinfectant d’ús professional.

Posteriorment, l’alcalde i el primer tinent d’alcalde han mantingut una reunió amb directius de Probex, encapçalats per la directora general, Begoña Cortina, per tal de conèixer les necessitats i les inquietuds de l’empresa i com l’Ajuntament pot ajudar en aspectes relacionats amb l’entorn (mobilitat, accessos, neteja) com qualsevol altra qüestió que ajudi a la seva competitivitat i projecció.

L’empresa Probex, que té com matriu la firma Rido Envase, té una trajectòria de més de 40 anys a Badalona i està reconeguda en l’àmbit del disseny, el desenvolupament i la producció d’envasos i embalatges de plàstic termoconformat. Una part de la seva producció s’exporta a països europeus. Actualment dona feina directa a 15 persones.

Badalona, 7 d’octubre de 2020

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals