Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament suspèn el cobrament de les taxes dels encants i de les activitats en el domini públic durant el període de vigència de l’estat d’alarma

31/03/2020 ::            

Aquesta nova mesura fiscal també té com a objectiu reduir l’impacte econòmic del coronavirus a la ciutat

L’Ajuntament de Badalona ha adoptat noves mesures fiscals per reduir l’impacte econòmic del coronavirus a la ciutat. En aquest cas, s’ha suspès el cobrament de dues taxes municipals fins a la finalització del període de vigència de l’estat d’alarma: la taxa per encants i la taxa per activitats en el domini públic.

    • La taxa per encants és la tarifa aplicable a l’activitat de venda no sedentària als mercats de marxants o encants.

    • La taxa per activitats en el domini públic fa referència als vetlladors, taules i cadires, annexos a tot tipus de bars, cafeteries, restaurants i, en general, a qualsevol establiment dedicat a la venda de menjars, begudes o gelats.

Les taxes que corresponguin al període de vigència de l’estat d’alarma per serveis no gaudits o aprofitaments del domini públic que no s’hagin pogut utilitzar seran deduïdes, retornades o compensades, segons el cas. El nou calendari de pagament s’aprovarà i es farà públic per general coneixement i s’informarà a la web municipal www.badalona.cat de qualsevol novetat.

Badalona, 31 de març de 2020

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals