Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona resol tancar temporalment diverses instal·lacions i espais municipals per evitar situacions de risc i prevenir l’extensió de la COVID-19

Els serveis que romanen oberts a l’atenció de la ciutadania funcionen amb cita prèvia

Davant l'actual evolució de la situació sanitària, provocada per la COVID-19, la Generalitat ha adoptat des del passat dia 24 una sèrie de mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic a Catalunya. Atenent aquestes noves mesures, l’equip del govern municipal ha acordat l’adopció a Badalona d’una sèrie de primeres mesures indispensables a fi i efecte d’eliminar les situacions de perill per a les persones i prevenir l’extensió de l’epidèmia del COVID-19.

Les mesures queden recollides en una Resolució, signada pel regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents, en tant que és la persona que ostenta la direcció operativa de l’actual situació pandèmica.

En la Resolució s’ordena l’execució de les primeres mesures indispensables per a eliminar les situacions de perill per a les persones davant l'actual evolució de la situació sanitària provocada per la COVID-19, i que són les següents:

• Romandran tancats, durant el període de toc de queda decretat per la Generalitat de Catalunya: el Badiu Jove, els Espais Joves, l’Oficina de Turisme, l’Escola del Mar i l’Escola de Natura.

• Romandran tancats durant el període de toc de queda decretat per la Generalitat de Catalunya: els casals d'avis municipals, els espais públics municipals del Centre Cultural el Carme, les biblioteques municipals i els centres cívics.

• Romandran tancats, durant el període que toc de queda decretat per la Generalitat de Catalunya: Els Serveis Bàsics d'Atenció Social (SBAS); les Oficines Municipals de Districte (OMD), el Servei d’Atenció a la Ciutadania SAC i el Servei de Gestió Tributaria, llevat que es concerti cita prèvia.

Les mesures recollides en la Resolució entren en vigor avui mateix.

Badalona, 27 de desembre de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals