Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona decomissa un gos maltractat

02/12/2021 ::

El propietari de l’animal s’exposa a una sanció de fins a 15.000 euros

L’Àrea de Benestar Animal de l’Ajuntament de Badalona ha procedit a decomissar un gos que es trobava en situació de maltractament. L’animal, un cop rebi la corresponent assistència veterinària, es traslladarà al Centre Comarcal d'Atenció als Animals de Companyia del Barcelonès (CCAAC). El seu propietari s’enfronta a una sanció de fins a 15.000 euros.

Veïns i entitats animalistes havien alertat sobre les dolentes condicions en què es trobava un cadell de gos en un balcó d’un immoble del barri de Bufalà. L’animal havia passat diversos dies a la intempèrie, exposat a les baixes temperatures i en pèssimes condicions higièniques i sanitàries. A més, el propietari no ha acreditat la documentació obligatòria i necessària, així com tampoc la corresponent assistència veterinària.

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat Ambiental i Benestar Animal de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado, ha agraït la col·laboració dels veïns i de les entitats animalistes per denunciar casos com aquest de maltractament d’animals. La regidora ha volgut deixar clar que: "a Badalona, el maltractament animal no quedarà impune, serà castigat durament i s'aplicaran totes les mesures legals que tinguem al nostre abast per tal d'evitar que es repeteixin casos com aquest".

L'animal, un cadell de raça considerada potencialment perillosa, una vegada ha rebut l'assistència veterinària es traslladarà al Centre d’Acollida per posar-lo en adopció.

Badalona, 2 de desembre de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals