Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona ofereix un taller de benestar emocional per ajudar a fer front a la pèrdua i el dol

28/10/2022 ::            

Les biblioteques faciliten en préstec "La capsa dels adeus", una selecció de contes que ajuden a gestionar el dol en infants entre els 3 i 9 anys a través de la literatura

Biblioteca i Salut és un programa conjunt entre el Servei de Salut Pública i el Departament de Cultura i la Xarxa de Biblioteques Municipals que té com a objectiu promoure hàbits saludables entre les famílies a través de la lectura i enfortir el vincle amb els serveis que ofereixen les biblioteques. Per a promoure el benestar emocional es treballarà el dol, amb activitats per a infants i per a adults.

El Taller de benestar emocional – el dol – dirigit a infants i adults gira al voltant de la lectura del conte "L'arbre dels records" de Britta Teckentrup. Inclou un taller de manualitats de “la capsa dels records”, on els nens i les nenes podran confeccionar una caixa on dipositar els records d'aquella persona estimada que ja no està amb nosaltres. Les dates d'aquests tallers són:

  Biblioteca Pomar: 2 de novembre, 17.30 hores.

  • Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta (de forma excepcional Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme): 3 de novembre, 18 hores.

  Biblioteca Sant Roc: 7 de novembre, 18 hores.

  Biblioteca Canyadó i Casagemes- Joan Argenté: 8 de novembre , 17.30 hores.

  Biblioteca Lloreda: 9 de novembre, 17.30 hores.

  Biblioteca Llefià-Xavier Soto: 9 de novembre, 17.30 hores.

Com a novetat, estaran disponibles per al seu préstec a totes les biblioteques "La capsa dels adeus" una selecció de contes que ajuden a gestionar la pèrdua i el dol en infants entre els 3 i 9 anys a través de la literatura. És un projecte desenvolupat per PFB Serveis Funeraris.

Xerrada: El dol, com afrontar una pèrdua

“El dol, com afrontar una pèrdua", és el títol d’una xerrada dirigida a un públic adult d’Anji Carmelo, autora especialitzada en el suport davant la pèrdua. Aquesta activitat tindrà lloc el pròxim 18 de novembre a les 18.30 hores, a l'Espai Betúlia (carrer d’Enric Borràs 43-47). És una activitat que la Xarxa Municipal de Biblioteques duu a terme amb la col·laboració del Tanatori de Badalona.

Badalona, 28 d’octubre de 2022

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals