Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La X Cursa Benèfica per les Malalties Minoritàries va recaptar 7.000 euros que es destinaran a finançar la investigació

12/05/2022 ::        

Avui s'ha fet l'acte de lliurament de l'import a la Fundació Institut d'Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP)

La desena edició de la Cursa Benèfica per a Malalties Minoritàries que va celebrar-se a Badalona el passat mes de febrer va aconseguir recaptar 7.000 euros que es destinaran a finançar la investigació i recerca en malalties minoritàries neuromusculars i neuropediàtriques. Aquest import és fruit de les inscripcions solidàries que van fer les 1.400 persones que van participar en la prova.

Aquest dijous al matí s'ha lliurat l'import recaptat a la Fundació Institut d'Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP) en un acte simbòlic celebrat a la sala de premsa de l'edifici El Viver en què han participat l'alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el regidor d'Esports, Jordi Subirana; representants de l'organització de l'esdeveniment; i representants de l'IGTP.

L'alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha afirmat: “Activitats con aquesta mostren la Badalona real, la que més ens agrada: solidària, esportista i molt implicada. Aquests són els valors que millor representen la nostra ciutat i impulsen la Badalona en positiu amb què s’identifiquen els veïns i veïnes”.

Javier Cabrera, organitzador de la prova, ha agraït "a l'Ajuntament la seva col·laboració imprescindible per tirar endavant aquest esdeveniment i als participants el seu compromís que permet que aquesta prova sigui un èxit i que assoleixi el seu principal objectiu: recaptar fons per a la investigació i la recerca".

Per la seva banda, Gisela Nogales, cap de l'Equip d'Investigació de Malalties Neuromusculars i Neuropediàtriques de l'Institut d'Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, ha destacat "la importància d'aquesta cursa i el paper imprescindible dels organitzadors per donar visibilitat a la nostra feina i afavorir la recaptació de diners per a la investigació". Nogales ha explicat que aquests diners "serviran per contractar personal que es dediqui exclusivament a la recerca".

Badalona, 12 de maig de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals