Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona reforçarà el servei de vigilància durant les nits de divendres i dissabte mentre duri el toc de queda

16/07/2021 ::        

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, fa una crida a la ciutadania al compliment de les mesures de prevenció per rebaixar la incidència de la Covid-19

La Guàrdia Urbana de Badalona, amb el suport del cos dels Mossos d’Esquadra, reforçarà el servei de vigilància durant el confinament les nits de divendres i dissabte a punts estratègics de la ciutat mentre duri el toc de queda.

Badalona és un dels municipis on aquesta matinada entrarà en vigor el toc de queda entre les 1 i les 6 de la matinada. El Govern de Catalunya ha decidit aplicar aquesta mesura només en els municipis amb més incidència de Covid. En concret, la limitació afectarà els 161 municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior a 400 casos per cada 100.000 habitants durant l’última setmana. Aquesta mesura ha estat autoritzada avui pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i estarà vigent fins al 23 de juliol.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que: “amb els reforços de Guàrdia Urbana i de Mossos d’Esquadra als llocs estratègics durant les nits dels caps de setmana garantirem, de manera preventiva, el compliment del toc de queda” i ha fet una crida a la ciutadania a “complir les mesures de seguretat de prevenció de la Covid19 perquè com més aviat millor puguem rebaixar la incidència i tornar a recuperar la normalitat”.

Badalona, 16 de juliol de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals