Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona reforça el torn de nit per fer complir el confinament nocturn

25/10/2020 ::    

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha demanat responsabilitat a la ciutadania i ha ordenat que es sancioni qualsevol incompliment

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha donat instruccions per augmentar el nombre d’agents de la Guàrdia Urbana al torn de nit. L’objectiu d’aquest reforç és fer complir les restriccions de mobilitat que entren en vigor aquesta mateixa nit. La Generalitat ha decretat confinament nocturn a tot Catalunya entre les 22 i les 6 hores, així com ordena el tancament al públic dels establiments a les 21 hores. Totes aquestes són mesures especials adoptades per a la contenció de l'activitat laboral i social per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població.

L’alcalde de Badalona demana responsabilitat a tots els veïns i veïnes de la ciutat i que no hi hagi cap persona al carrer a partir de les 22 hores. En aquest sentit Xavier Garcia Albiol ha afegit que ha demanat a la Guàrdia Urbana que siguin estrictes i rigorosos en el control dels horaris i que es sancioni a totes les persones que incompleixin aquesta restricció sense justificació. “Ens trobem en una situació en què tothom ha de ser conscient de la seva responsabilitat, no hi haurà cap flexibilitat i es sancionarà tothom que incompleixi el toc de queda nocturn”, afegeix l’alcalde de Badalona.

Badalona, 25 d’octubre de 2020

twitter @AjBadalona

🏗️ Les obres de construcció del viaducte ferroviari sobre el canal del Port començaran abans que finalitzi l’any

▪️ L’alcalde de #Badalona s’ha reunit avui amb la presidenta de l’ens Administrador de les Infraestructures Ferroviàries (Adif)

ℹ️ http://ajuntament.badalona.cat/noticies/les-obres-de-construccio-del-viaducte-ferroviari-sobre-el-canal-del-port-comencaran-abans-que-finalitzi-lany/

🏦⛪️🏭 Exposició de les maquetes del projecte “Menuda #Badalona!”

🗓️Del 4 al 8 d'octubre a la planta baixa de la Casa de la Vila

Més ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/exposicio-de-les-maquetes-del-projecte-menuda-badalona/

✅🦠💉 Comença la campanya de vacunació escolar a #Badalona

Aquest és el segon curs que s’inclou la vacunació contra el virus del papil·loma humà (VPH) també als nens

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals