Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona presenta el primer dron que ajudarà al control de les ocupacions

13/08/2020 ::    

L’aparell també realitzarà altres tasques de prevenció, informació o suport als diferents serveis d’emergència

La Guàrdia Urbana de Badalona disposa a partir d’avui d’un dron per controlar les ocupacions d’immobles que es produeixin a la ciutat.

Aquest dijous l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat de la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Seguretat, Protecció Civil i Convivència de l’Ajuntament de Badalona, Irene González, han presentat aquest vehicle aeri no tripulat i reutilitzable governat per control remot o per un programa de vol que ajudarà als agents de la Guàrdia Urbana a realitzar tasques de control de les ocupacions il·legals.

L’aparell, d’última generació, té una autonomia de vint-i-cinc minuts i permet controlar la ciutat des de l’aire ja que pot recórrer cinc quilòmetres. A més disposa d’una càmera termogràfica, una càmera nocturna, i un altaveu que permet enviar missatges a la ciutadania.

La presentació del dron es produeix després de l'increment de les ocupacions que hi ha hagut a Catalunya, que, segons dades del Ministeri de l’Interior, és la comunitat més afectada enguany per aquest delictes.

L’aparell també tindrà altres usos com ara el rescat de persones desaparegudes a la serralada, el control d’aforament a les platges o en llocs on es celebrin actes culturals o socials, control del trànsit, la prevenció o identificació d’incendis o el suport a altres serveis d’emergències.

Segons l’alcalde “amb aquesta nova adquisició la Guàrdia Urbana fa un salt qualitatiu important en la seguretat de la ciutat i es vol donar una resposta a l’incivisme, a la convivència i a la delinqüència de la ciutat mentre ens dotem d’altres elements i recursos per poder lluitar contra aquesta delinqüència i l’ocupació il·legal a Badalona”.

Badalona, 13 d’agost de 2020

twitter @AjBadalona

🕘 Horaris dels Mercats Municipals 🍅

Els 6 #MercatsMunicipals de #Badalona recuperen el seu horari habitual amb l'arrencada del nou curs 🫑

Consulta quan pots anar a comprar productes de qualitat i #proximitat al teu mercat de confiança 😙👇

#ComerçBDN #mercats #comerçlocal

🏃‍♀️🏃‍♂️ #Badalona acull la cursa La Rentrée que es correrà aquest diumenge 24 de setembre

🌅 Consta de dues distàncies competitives pel litoral de la ciutat: una de 10 i una de 5 quilòmetres, i una tercera de foment a la participació

Més informació ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/badalona-acull-la-cursa-la-rentree-que-es-correra-aquest-diumenge-24-de-setembre/

2

📌👩‍🦳👵 L’Ajuntament presenta el programa d’activitats a #Badalona amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran

L’acte institucional tindrà lloc el divendres 29 de setembre al Teatre Zorrilla la sarsuela “La corte de faraón”

Més ℹ️▶️
http://ajuntament.badalona.cat/noticies/lajuntament-presenta-el-programa-dactivitats-amb-motiu-del-dia-internacional-de-la-gent-gran/

✍️ 📖 Obertes les inscripcions per participar als clubs de lectura de les biblioteques de #Badalona

Entre les ofertes s’hi poden trobar clubs de lectura literària, d'altres idiomes i tertúlies de cinema

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals