Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona ha realitzat més de 30 denúncies durant el cap de setmana a persones que incomplien les mesures sanitàries decretades per fer front a la Covid-19

26/10/2020 ::    

L’alcalde Garcia Albiol assegura que “tenim molt clar que no es pot jugar amb la salut dels veïns i veïnes de Badalona i per això la Guàrdia Urbana de la ciutat serà molt rigorosa i exigent amb el compliment de les normes establertes”

Durant aquest cap de setmana la Guàrdia Urbana de Badalona ha instruït més de 30 denúncies a persones que estaven incomplint les mesures sanitàries que s’han decretat per combatre la propagació de la Covid-19. Aquestes denúncies tenen l’objectiu d’acabar amb les actituds incíviques i afavorir a tots els veïns i veïnes de Badalona que estan sent responsable en el context actual i que compleix tots els protocols establerts.

Per assegurar el compliment de les mesures, l’alcalde Xavier Garcia Albiol ha donat instruccions per augmentar el nombre d’agents de la Guàrdia Urbana al torn de nit. L’objectiu d’aquest reforç és fer complir les restriccions de mobilitat decretades per la Generalitat i que suposen el confinament nocturn a tot Catalunya entre les 22 i les 6 hores, així com el tancament al públic dels establiments a les 21 hores.

En aquest sentit, l’alcalde Garcia Albiol ha assegurat que “tenim molt clar que no es pot jugar amb la salut dels veïns de Badalona i per això la Guàrdia Urbana de la ciutat serà molt rigorosa i exigent amb el compliment de les normes establertes per fer front a la pandèmia”.

Badalona, 26 d’octubre de 2020

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals