Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona deté in fraganti una persona que estava provocant un incendi en un cotxe i dos contenidors al barri de Sant Roc

15/06/2021 ::

L’Ajuntament de Badalona ha iniciat el procediment per presentar-se com acusació particular en el judici

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha assegurat que “seguirem treballant per assegurar que tots els veïns de Badalona poden viure amb la màxima seguretat i dignitat als seus barris”

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquest dimarts a la matinada una persona que estava provocant un incendi en un cotxe i dos contenidors a l’avinguda del Maresme, al barri de Sant Roc. Els agents van poder arrestar al presumpte piròman in fraganti mentre estaven fent tasques de vigilància habitual. Malauradament, a causa de la velocitat de propagació del foc, no van poder evitar que l’automòbil i els contenidors acabessin calcinats.

L’Ajuntament de Badalona ha iniciat aquest mateix dimarts el procediment per presentar-se com acusació particular en el judici contra el detingut per fer tot el possible perquè no pugui reincidir.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha personat aquest matí al lloc dels fets i ha mostrat el seu agraïment a la Guàrdia Urbana de la ciutat per “la seva professionalitat i constant tasca de vigilància que ha permès enxampar al presumpte piròman in situ, fet que fa palès la gran feina que estan desenvolupant en tots els carrers de Badalona”. Garcia Albiol ha explicat que “aquesta detenció no significa que tots els problemes estiguin resolts, però si demostra que, gràcies als cossos de seguretat i el suport i treball del govern de la ciutat, aquelles persones que provoquen problemes i situacions que empitjoren la vida dels veïns i veïnes de Badalona seran perseguits per assegurar que la gent pugui viure amb la màxima seguretat i dignitat en els seus barris”.

Badalona, 15 de juny de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals