Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Gaudeix de l’estiu a Badalona AMB RESPONSABILITAT, nova campanya de l’Ajuntament per evitar la propagació del coronavirus

13/07/2020 ::            

A través de les xarxes socials i dels elements de suport publicitari arreu de la ciutat es farà difusió de les mesures de protecció que la ciutadania cal que segueixi

L’Ajuntament de Badalona posa en marxa la campanya “Gaudeix de l’estiu a Badalona AMB RESPONSABILITAT”. Mitjançant missatges a través de diversos suports publicitaris i per les diferents xarxes socials i pel web municipal (www.badalona.cat) , es recordarà a la ciutadania les regles bàsiques i les mesures recomanades per protegir la nostra salut i la de les persones del nostre entorn evitant la propagació de la Covid-19.

Les mesures bàsiques de protecció contra el coronavirus són les següents:

    – L’ús de la mascareta és obligatori a qualsevol espai a l’aire lliure o tancat d’ús públic o obert al públic.

    – Cal respectar la distància de seguretat d’1,5 metres.

    – Cal rentar-se bé les mans i de manera freqüent.

    – En cas de tenir símptomes de la Covid-19, cal contactar amb el Centre d’Assistència Primària (CAP) i quedar-se a casa.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha dit que: "amb aquesta campanya volem conscienciar tots els veïns que es pot gaudir de l'estiu a la ciutat però sense abaixar la guàrdia amb les mesures de seguretat". "Tots hem de fer els esforços necessaris per a evitar la propagació del virus, sobretot en un moment on estem veient com la relaxació en les mesures de seguretat per part d’alguns està tenint conseqüències en altres poblacions", ha conclòs l’alcalde.

Badalona, 13 de juliol de 2020

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals