Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Els aparcaments municipals de rotació gestionats per ENGESTUR faciliten l’estacionament de forma gratuïta als professionals sanitaris

30/03/2020 ::            

Es destinen 200 places d’estacionament al personal sanitari autoritzat als aparcaments municipals de Manel Valls, Pompeu Fabra i El Viver

Els aparcaments municipals que gestiona l’empresa municipal Engestur ofereixen 200 places d’estacionament de forma gratuïta al personal sanitari que està treballant a Badalona per lluitar contra la COVID-19. Aquesta mesura s’està portant a terme als aparcaments municipals de Manel Valls, Pompeu Fabra i El Viver. Des d’aquest diumenge 29 de març, els aparcaments de rotació només donen servei als abonats i al personal sanitari autoritzat.

Des de la setmana passada totes les places no abonades d’aquests tres aparcaments s’estan destinant als serveis sanitaris. En aquest sentit, i en compliment del Decret d’Alcaldia emès per l’Ajuntament de Badalona, a Engestur es treballa per continuar garantint la mobilitat de la ciutat en el servei d’aparcaments municipals, especialment en l’operatiu d’ajuda al personal sanitari autoritzat i de tots els abonats que formen part dels serveis essencials.

L’accés als aparcaments municipals es fa per identificació de matrícula per tal de facilitar les entrades i sortides i també per afavorir la prevenció, en reduir-se al mínim la necessitat de contacte, ja que a l’usuari se li obre automàticament la barrera sense necessitat d’aturar-se o extreure tiquet.

Amb l’adopció d’aquestes mesures, Engestur s’adapta per continuar donant servei a la ciutadania durant la situació excepcional generada per la COVID-19, sempre d'acord amb els criteris de les autoritats sanitàries i en plena coordinació amb l’Ajuntament de Badalona.

Des del Centre d’Atenció al Client (900 770 771) també s’estan garantint els serveis i l’atenció a la ciutadania en aquestes circumstàncies d’excepcionalitat, tant en les qüestions referides a Engestur com a les relatives a l’Oficina Local d’Habitatge (OLH).

Badalona, 30 de març de 2020

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals