Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Els ajuntaments de Badalona, Montgat i Tiana acorden reforçar la restricció dels accessos a la zona de Les Costes on hi ha un abocador il·legal

28/04/2022 ::

Els tres consistoris impulsaran una campanya de neteja d’aquest espai el dissabte 7 de maig en el marc de la iniciativa “Let’s Clean Up Europe!”

Els ajuntaments de Badalona, Montgat i Tiana han acordat reforçar la limitació dels accessos a la zona de Les Costes, uns terrenys limítrofs entre els tres municipis, on s’hi estan fent abocaments il·legals.

En una reunió celebrada a l’Ajuntament de Badalona aquest dimecres, 27 d’abril, l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra; l’alcalde de Montgat, Andreu Absil; el tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció a les Persones i Impuls Comercial de l’Ajuntament de Badalona, David Torrents; i la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado; han acordat treballar conjuntament per acabar amb aquests abocaments il·legals a Les Costes. Tot i que tots els terrenys són de propietat privada, els tres ajuntaments treballen per evitar els abocaments il·legals i l’activitat al circuït de 4×4, que també s’ha detectat a la zona.

En la reunió de treball que s’ha fet amb la presència dels serveis tècnics dels ajuntaments de Badalona i Tiana s’ha acordat reforçar la limitació pel camí d’accés des de Badalona per evitar que hi entrin vehicles a llençar tot tipus de materials.

Campanya conjunta “Let’s Clean Up Europe!” a l’abocador il·legal

Els tres ajuntaments també han decidit unificar esforços en el marc de la iniciativa “Let’s Clean Up Europe!”. Per aquesta raó impulsaran una campanya de neteja a la zona de Les Costes on s’han detectat aquests abocaments el proper dissabte, 7 de maig.

La campanya té com a un dels principals objectius conscienciar la ciutadania de la importància de mantenir net el seu entorn. L’acció és una oportunitat única per incrementar la conscienciació sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la ciutadania.

Per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura i donar visibilitat a la problemàtica, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus coordina aquesta jornada anual de neteja o clean-up day a tot Europa.

Badalona, 28 d’abril de 2022

twitter @AjBadalona

🏵️👵👴 Aquest dijous se celebra la XXXV edició de les Noces d’Or al Palau Municipal d’Esports de #Badalona

💍 Vuitanta-tres parelles celebren els seus cinquanta anys de convivència

✍️ L’Institut Municipal de Serveis Personals de #Badalona (IMSP) ha obert una borsa de treball de la categoria de cuidador/a de centres

▶️ S’ofereix jornada completa i incorporació immediata

ℹ️📌http://ajuntament.badalona.cat/noticies/limsp-obre-una-borsa-de-treball-de-la-categoria-de-cuidador-a-de-centres/

🏃‍♀️🏃‍♂️ Diumenge es celebra al passeig Marítim de #Badaloan la cursa 100 km Càncer Challenge, una cursa 100% solidària

▪️ L’esdeveniment dona suport als infants en tractament oncològic i a les seves famílies

La TIAB organitza un fòrum promoure l'intercanvi entre les famílies i els professionals sobre els suports i les respostes que reben durant la criança

📍 20 d’octubre de 9.30 a 13.30 hores a l’Espai Betúlia de #Badalona

Animeu-vos a participar ➡️ http://ajuntament.badalona.cat/noticies/la-taula-dinfancia-i-adolescencia-de-badalona-organitza-el-forum-de-debat-les-3c-de-lacompanyament-caminem-compartim-i-construim-amb-les-families/

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals