Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús rebrà una inversió de més de mig milió d’euros per a la seva restauració i millora

14/11/2022 ::    

Les actuacions es centraran en la recuperació dels valors paisatgístics i botànics, així com en obres de recuperació dels elements arquitectònics i les infraestructures del parc

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús rebrà una inversió de 550.000 euros que es destinaran a la restauració i a la millora dels valors patrimonials que conformen l’estructura del parc. Això es tradueix en obres per a la millora de les grutes; la recuperació del jardí romàntic, la recuperació de l’antic sistema de reg i millores en les làmines d’aigua, entre altres.

L’Ajuntament de Badalona aportarà més de 322.000 euros i la resta del finançament procedeix dels fons europeus FEDER. L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) és l’encarregada de redactar i aprovar el projecte executiu i la licitació, tal com estableix el conveni signat amb la Generalitat de Catalunya per al desenvolupament del Programa Operatiu FEDER.

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado, ha manifestat que “hem de destacar que aquest projecte ajuda a millorar els espais naturals del parc en els quals fa anys que no s'inverteix més enllà del manteniment ordinari. A través de l'execució d'aquest projecte una gran part del parc que avui dia està tancat al públic tornarà a obrir-se per al gaudi de tots el nostre veïns i veïnes”.

La previsió és que les obres estiguin enllestides abans que finalitzi l’any 2023 per complir amb els requisits i terminis dels Fons FEDER.

Badalona, 14 de novembre de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals