Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El nou Hotel Marina Badalona obre les portes al públic

12/05/2022 ::                    

L'establiment hoteler de quatre estrelles està situat al costat del port de la ciutat, té 14 plantes i 181 habitacions

Aquest dijous ha tingut lloc l'acte d'obertura del nou Hotel Marina Badalona del grup Sallés Hotels, situat a l'avinguda d’Eduard Maristany, tocant al port de la ciutat. L'establiment hoteler té una categoria de quatre estrelles i disposa de 181 habitacions distribuïdes en les seves 14 plantes. També ofereix tres opcions de restauració, cinc espais de diverses mides per a reunions empresarials o celebracions, una àrea termal i diverses terrasses, entre les quals destaca la situada a la part més alta amb unes vistes de 360 graus sobre el litoral i la ciutat.

El nou hotel vol ser una nova referència per al turisme a Badalona i pretén oferir als visitants, a més de les vistes del port, del litoral i de la ciutat, experiències lligades a la cultura local com ara visites a espais com el Museu o activitats nàutiques al port. Pel que fa al seu interior, de caràcter contemporani, predomina el color blanc i els detalls de fusta, prenent com a inspiració el Mediterrani i els diversos elements nàutics. En la seva relació amb l’entorn més proper, cal destacar que ja s’ha obert a la ciutadania la plaça exterior que comunica el passeig Marítim amb el port de Badalona, un nou espai singular on destaquen les fileres de palmeres.

D’altra banda, la propietat de l'hotel i l'Ajuntament van signar un conveni que ha permès que una part del personal contractat sigui de la ciutat i que, en les futures incorporacions, l'empresa tingui a la seva disposició la borsa de treball de l'Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) per seleccionar a les persones que s'ajustin als llocs de feina vacants.

En l'acte d'obertura d'aquest matí han participat representants de la propietat i de la direcció del grup Sallés Hotels, així com l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès; el regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents, i la regidora de l’Àrea de Cultura i Mobilitat; Anna M. Lara.

L’alcalde Rubén Guijarro ha agraït a la família Sallès l’aposta per aquest projecte a la ciutat i ha destacat que: “Badalona té amb aquest hotel una nova referència de turisme, de promoció econòmica i de foment de l’ocupació, així com un magnífic punt d’atracció des d’on mostrar als visitants que vinguin, de prop o de lluny, el nostre litoral”. L’alcalde ha remarcat que: “quan parlem de la Badalona que vol ser un referent de ciutat oberta al mar, que sigui singular, imparable, optimista i que miri amb il·lusió el seu futur, podem posar com a exemple iniciatives i projectes com aquest hotel que just avui comença el seu camí”.

Per la seva part, la directora Executiva del grup Sallés Hotels, Yolanda Sallés ha afirmat: “Després de molt de temps treballant per obrir aquest nou establiment, per fi és una realitat. Una realitat nascuda en un escenari global de crisi i ressorgiment, i en un moment de profunda transformació social, cultural i tecnològica. És aquest moment l’idoni per a donar un nou enfocament a la manera d’entendre els hotels i d’allotjar-se en ells. Comptem amb aquesta ubicació excepcional que és la Marina de Badalona i aquesta obertura al mar de la qual gaudeix la població de Badalona. Volem que l’hotel Marina Badalona sigui un fidel representant dels valors de la vida al Mediterrani i de la Costa de Barcelona, del dinamisme del port esportiu i de les tradicions que es modernitzen”.

Canal del Gorg

Pel que fa al desenvolupament urbanístic pendent al voltant del canal del Gorg, l’alcalde Rubén Guijarro ha avançat que: “la setmana vinent se signarà el contracte per tal d’iniciar les obres interiors del canal i una vegada tinguem aprovat el pressupost, aquest mes de maig, també posarem en marxa els tràmits perquè abans de l’estiu se signi el conveni amb Adif i la inversió prevista de 3,8 milions d’euros faci realitat la finalització del canal del Gorg”.

Badalona, 12 de maig de 2022

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals