Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El dimecres 16 de novembre, a les 11 hores, presentació del projecte d’ampliació de l’Hospital Municipal de Badalona gestionat per Badalona Serveis Assistencials (BSA)

14/11/2022 ::

Convocatòria de premsa

El Teatre Zorrilla acollirà el dimecres a la tarda l’acte commemoratiu del 90 aniversari de l’Hospital Municipal “Dibuixant somriures”

Aquest dimecres 16 de novembre, a les 11 hores, a la Sala d’actes de l’Hospital Municipal de Badalona (Via Augusta, 9-13, planta baixa), es presentarà el projecte d’ampliació d’aquest centre sanitari gestionat per Badalona Serveis Assistencials (BSA). La inversió prevista per reformar, ampliar i modernitzar l’Hospital Municipal de Badalona és la més important que es realitzarà en aquest centre en els darrers 30 anys. La presentació anirà a càrrec de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; la quarta tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González; i la gerenta de BSA, Pilar Otermín.

90 aniversari de l’Hospital Municipal de Badalona

La presentació del projecte d’ampliació de l’Hospital Municipal de Badalona es fa en el marc dels actes de celebració del 90 aniversari del centre que tindran lloc el mateix dimecres 16 de novembre, a partir de les 18 hores, al Teatre Zorrilla. “Dibuixant somriures” és el títol d’aquest acte commemoratiu que és també un espai de reconeixement als professionals de BSA, especialment per a aquells que durant 2020, 2021 i 2022 s’han jubilat, prejubilat o porten 25 anys a l’organtizació.

L’acte que commemora les nou dècades d’activitat ininterrompuda de l’Hospital Municipal comptarà amb les intervencions l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; del director gerent de l’Àrea Metropolitana Nord del Servei Català de la Salut, José Arturo Míguez i de la gerenta de BSA, Pilar Otermín.

En modalitat presencial -ara que la pandèmia ho permet- podrà seguir-se a xarxes a través de #BSADibuixantSomriures i #FemGranlHospital. L’acte inclou l’actuació musical d’El Cor Jove del Conservatori de Badalona i l’estrena del vídeo «90 anys dibuixant somriures» protagonitzat per professionals de l’organització.

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir al Teatre Zorrilla a l’acte commemoratiu del 90 aniversari de l’Hospital Municipal de Badalona cal que ho confirmin a comunicacio@bsa.cat / 639792574.

Badalona, 14 de novembre de 2022

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals