Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Diumenge s’inicia el cicle de tardor de la “Jugatecambiental” a Badalona

15/09/2021 ::

Totes les activitats es faran seguint les mesures de seguretat i amb un estricte protocol de prevenció envers a la COVID-19

Diumenge, 19 de setembre, es posarà en marxa un nou cicle de tardor de la “Jugatecambiental” al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona amb moltes activitats i tallers destinats al públic familiar. El cicle de tardor es desenvoluparà al llarg d’onze diumenges i es tancarà el 28 de novembre.

Totes les activitats es faran seguint les mesures de seguretat, que s’aniran adaptant a la situació i normativa del moment, i és imprescindible dur mascareta posada. Per evitar el contacte amb molta gent s’ha establert un màxim de divuit persones per a cadascun dels espais de la “Jugatecambiental”.

També hi haurà propostes, en diferents indrets dels parcs, pensades per fer-se de manera autoguiada. Les famílies que hi vulguin participar hauran de recollir els materials a l'espai de joc però faran les activitats pel seu compte.

Activitats al parc de Can Solei i de ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric

Aquest diumenge, 19 de setembre, de les 12 a les 14 hores, al parc de Can Solei i de ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric hi haurà el taller adreçat al públic familiar Cotxes sostenibles on els participants construiran cotxes eòlics.

També, el mateix dia, d’11.30 a les 14 hores, als dos parcs, i dins de la “Jugatecambiental”, s’oferiran nombroses activitats a l’espai de joc i descoberta on tothom que hi participi podrà trobar diferents recursos i idees per pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

La “Jugatecambiental” del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba al jardí de la Casa Clara (l’edifici situat a la part alta del parc just sota el llac) i la del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric a la zona de la bòbila del Torrent de la Font (on hi ha el mòdul).

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o posposar en cas de mal temps.

Recordem que la a “Jugatecambiental” és un espai on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. També disposen d'un espai de joc i experimentació no dirigit, un punt d'informació sobre el parc i el municipi on s'ubiquen i una activitat guiada diferent cada dia sobre natura i medi ambient.

El projecte de la “Jugatecambiental” a Badalona està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per Bosc de Llum. I l’espai de joc i descoberta està gestionat per la Fundació Catalana de l’esplai (Fundesplai).

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.

Badalona, 15 de setembre de 2021

twitter @AjBadalona

🏵️👵👴 Aquest dijous se celebra la XXXV edició de les Noces d’Or al Palau Municipal d’Esports de #Badalona

💍 Vuitanta-tres parelles celebren els seus cinquanta anys de convivència

✍️ L’Institut Municipal de Serveis Personals de #Badalona (IMSP) ha obert una borsa de treball de la categoria de cuidador/a de centres

▶️ S’ofereix jornada completa i incorporació immediata

ℹ️📌http://ajuntament.badalona.cat/noticies/limsp-obre-una-borsa-de-treball-de-la-categoria-de-cuidador-a-de-centres/

🏃‍♀️🏃‍♂️ Diumenge es celebra al passeig Marítim de #Badaloan la cursa 100 km Càncer Challenge, una cursa 100% solidària

▪️ L’esdeveniment dona suport als infants en tractament oncològic i a les seves famílies

La TIAB organitza un fòrum promoure l'intercanvi entre les famílies i els professionals sobre els suports i les respostes que reben durant la criança

📍 20 d’octubre de 9.30 a 13.30 hores a l’Espai Betúlia de #Badalona

Animeu-vos a participar ➡️ http://ajuntament.badalona.cat/noticies/la-taula-dinfancia-i-adolescencia-de-badalona-organitza-el-forum-de-debat-les-3c-de-lacompanyament-caminem-compartim-i-construim-amb-les-families/

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals