Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Dilluns, 18 de març, s’inicien les obres per a la millora de la carretera de Can Ruti

11/03/2019 ::            

Els treballs es faran en diverses fases per tal de minimitzar l’afectació als equipaments sanitaris i assistencials, del veïnat i del trànsit de vehicles

Les obres tenen un pressupost d’1,5 milions d’euros i es preveu estiguin acabades abans de finals del mes de juny

Dilluns, 18 de març, comencen les obres per a la millora de la carretera de Can Ruti i el condicionament paisatgístic del seu entorn. Els treballs, amb un pressupost d’1,5 milions d’euros finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), es desenvoluparan fins a finals de juny en diverses fases per tal de minimitzar l’afectació al trànsit rodat i l’accés a tot el complex assistencial i sanitari.

Les actuacions previstes consistiran, bàsicament, en la millora del paviment de la calçada i els seus vorals, millores de rotondes, parades de transport públic i millores de la senyalització viària, tant pel que fa a l’horitzontal com la vertical.

L’àmbit geogràfic de les actuacions comprèn l’àrea entre la carretera de Can Ruti des del lateral de l’autopista B-20, en el barri de Bonavista, i l’aparcament de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol tant en el tram que passa entre el Berenador de Can Ruti i el Tanatori com en el d’accés a la zona d’urgències del centre hospitalari.

El calendari d’execució de les obres previst per fases és el següent:

Fase 0: Entre el 18 de març i el 21 de maig els treballs es centren en la millora de les dues rotondes de la carretera, tant la situada en l’aparcament situat a la part nord de l’aparcament de l’hospital, com la situada en la cruïlla del carrer de la Diagonal de la Costa Brava.

Fase 1a: Entre el 27 d’abril i el 3 de maig. Obres de pavimentació en el tram entre la cruïlla del vial de l’accés a Urgències i l’heliport. Els treballs diürns tindran lloc els dies 27 i 28 d’abril i en horari nocturn entre el 28 d’abril i el 3 de maig.

Fase 1b: Cap de setmana del 4 i 5 de maig. Obres de pavimentació entre l’àrea d’Urgències i la rotonda situada al final de l’aparcament.

Fase 2: Des del 6 fins al 17 de maig. Obres de pavimentació entre la cruïlla del vial d’Urgències (a tocar de la Residència de Disminuïts Psíquics) i la rotonda de l’aparcament situat al nord en el tram de la carretera que passa entre el Berenador de Can Ruti i el Tanatori.

Fase 3: Des del 16 fins al 24 de maig. Obres de pavimentació entre la rotonda d’accés al barri de Canyet i la cruïlla del vial d’Urgències.

Fase 4: Entre el 27 i el 29 de maig. Obres de pavimentació de la rotonda de la cruïlla del carrer de la Diagonal de la Costa Brava.

Fase 5: Entre el 27 de maig i el 6 de juny. Pavimentació del tram de la carretera de Can Ruti entre el final del polígon industrial i la rotonda de la cruïlla del carrer de la Diagonal de la Costa Brava.

Fase 6: Entre el 5 i el 17 de juny. Obres de pavimentació del tram de la carretera de Can Ruti entre l’avinguda del Conflent i el final del polígon industrial.

Fase 7. Entre el 30 de maig i el 25 de juny. Obres de neteja, millora i tractament del voral des de l’inici de la carretera de Can Ruti fins a la cruïlla amb el vial d’Urgències.

Aquesta planificació es podria veure modificada parcialment per qüestions sobrevingudes com, per exemple, les derivades de situacions meteorològiques adverses.

Totes les obres es trobaran degudament senyalitzades i han estat planificades per minimitzar les afectacions a les persones usuàries de tots els equipaments situats entorn de la carretera de Can Ruti. Per necessitats de les obres es produiran talls de trànsit que afectaran essencialment al sentit descendent de la circulació de la carretera de Can Ruti. Per facilitar el desenvolupament dels treballs i l’accés a les instal·lacions sociosanitàries es recomana la utilització del servei públic de transport de superfície recentment ampliat.

Durant tota l’obra l’accés al barri del Canyet estarà tancat des de la carretera de Can Ruti, atès que el carrer de la Diagonal de la Costa Brava només serà transitable per als vehicles en sentit descendent. L’accés obert per al veïnat serà des de la carretera de Canyet.

Badalona, 11 de març de 2019

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals