Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Demà dimarts s’inaugura al Centre Cultural El Carme de Badalona l’exposició “Enric Sió, el dibuixant que va trencar motlles”

18/02/2019 ::

La mostra, que es podrà visitar fins al 14 d’abril, ofereix una visió d’aquest autor badaloní que va destacar com a il·lustrador gràfic i creador de còmics

Demà dimarts 19 de febrer a les 19.00 hores tindrà lloc la inauguració a la sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78- 82) de l’exposició “Enric Sió, el dibuixant que va trencar motlles”, a càrrec del 2n tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Jordi Subirana; el vicerector d’Arts, Cultura i Patrimoni de la Universitat de Barcelona, Salvador García, i el comissari de l’exposició, Jordi Riera.

Es tracta d’una exposició de la polièdrica obra d’aquest badaloní reconegut autor del món del còmic, la il·lustració i la publicitat. La mostra es podrà visitar des del 19 de febrer fins al 14 d’abril. Enric Sió, nascut a Badalona 1942 i mort a Barcelona l’any 1998, va destacar pel seu vessant artístic i també per la seva pionera lluita pel reconeixement del còmic, no només com un entreteniment per a la canalla, sinó també com una disciplina narrativa dirigida als adults. Va començar a trencar motlles experimentant amb el dibuix, el color i la narrativa en les seves creacions.

L’entrada a l’exposició és lliure en horari de dimarts a divendres, de 16 a 20 hores; dissabtes d’11 a 14 i de 16 a 20 hores; i diumenges d’11 a 14 hores. Cada diumenge hi ha una visita guiada a les 12 hores.

La mostra és fruit de la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, la Universitat de Barcelona i el Museu de Badalona, amb la col·laboració de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El comissari de l’exposició és Jordi Riera, investigador i divulgador del món del còmic i de l’humor gràfic, autor, l’any 2011, del primer estudi de la història del còmic en català.

Badalona, 18 de febrer de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals