Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Decret sobre les afectacions en la contractació del sector públic municipal

S’estableixen els criteris a aplicar als expedients de contractació en curs i als contractes vigents, afectats per la declaració de l’estat d’alarma

La segona tinent d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Salut, Habitatge i Recursos Interns, Teresa González, ha signat aquest divendres 20 de març de 2020 un decret relatiu a les afectacions en la contractació del sector públic municipal arran de la declaració d’estat d’alarma per la situació de crisi sanitària ocasionada pel coronavirus.

Aquest decret té com a finalitat l’establiment dels criteris a aplicar als expedients de contractació en curs i als contractes vigents, afectats per la declaració de l’estat d’alarma amb independència del seu objecte, tipologia contractual i naturalesa administrativa o privada.

Els objectius i les finalitats que inspiren aquest decret són:

a) Vetllar en tot moment per la salut i el benestar de totes les persones treballadores vinculades a l’execució de contractes adjudicats per l’Ajuntament de Badalona i tot el seu sector públic.

b) Col·laborar amb les indicacions de les autoritats sanitàries per a prendre tota mesura que col·labori a frenar la propagació del COVID-19.

c) Garantir el funcionament i continuïtat en la prestació de tots els serveis considerats essencials, i també d’aquells serveis que no tenen aquesta consideració però en què es pot fer un compliment a distància per mitjans tècnics.

d) Aplicar el principi d’inalterabilitat dels contractes en la mesura que sigui possible.

e) Garantir la liquiditat de les empreses contractistes i dels ens del sector públic municipal, per tal de mantenir els llocs de treball.

f) Garantir, en els termes que legalment procedeixin, la indemnitat de les empreses contractistes en els contractes que es vegin afectats per la suspensió.

Aquest decret és aplicable a l’Ajuntament de Badalona, als organismes autònoms i a les empreses mercantils, poders adjudicadors del sector públic de l'Ajuntament de Badalona, amb participació social igual o major del 50% del capital i domiciliades a Badalona, així com a la Fundació Badalona Capital Europea del Bàsquet i al Consorci Badalona Sud. També és d’aplicació a les empreses candidates a l’adjudicació dels contractes del sector públic, així com a les empreses amb contracte en vigor.

Aquesta resolució entra en vigor el dia de la seva publicació i té vigència indefinida fins a la seva derogació, revisió o modificació segons l’evolució de la situació epidemiològica i d’acord amb les instruccions i directrius de l’autoritat sanitària. En tot cas, estarà en vigor durant la vigència de l’estat d’alarma declarat pel Reial decret 463/2020.

Badalona, 20 de març de 2020

twitter @AjBadalona

🕘 Horaris dels Mercats Municipals 🍅

Els 6 #MercatsMunicipals de #Badalona recuperen el seu horari habitual amb l'arrencada del nou curs 🫑

Consulta quan pots anar a comprar productes de qualitat i #proximitat al teu mercat de confiança 😙👇

#ComerçBDN #mercats #comerçlocal

🏃‍♀️🏃‍♂️ #Badalona acull la cursa La Rentrée que es correrà aquest diumenge 24 de setembre

🌅 Consta de dues distàncies competitives pel litoral de la ciutat: una de 10 i una de 5 quilòmetres, i una tercera de foment a la participació

Més informació ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/badalona-acull-la-cursa-la-rentree-que-es-correra-aquest-diumenge-24-de-setembre/

2

📌👩‍🦳👵 L’Ajuntament presenta el programa d’activitats a #Badalona amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran

L’acte institucional tindrà lloc el divendres 29 de setembre al Teatre Zorrilla la sarsuela “La corte de faraón”

Més ℹ️▶️
http://ajuntament.badalona.cat/noticies/lajuntament-presenta-el-programa-dactivitats-amb-motiu-del-dia-internacional-de-la-gent-gran/

✍️ 📖 Obertes les inscripcions per participar als clubs de lectura de les biblioteques de #Badalona

Entre les ofertes s’hi poden trobar clubs de lectura literària, d'altres idiomes i tertúlies de cinema

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals