Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona reobre les àrees de joc i parcs infantils de la ciutat un cop s’ha entrat en la fase 3 del desconfinament

18/06/2020 ::        

Durant aquest dijous s’han anat desprecintant, netejant i desinfectant totes les zones d’esbarjo que estaven inoperatives perquè els infants les puguin utilitzar seguint els protocols sanitaris

També es tornen a obrir els elements esportius urbans situats a les platges i altres espais de la ciutat

Aquest dijous 18 de juny les àrees de joc i parcs infantils de Badalona es tornen a obrir al públic. Un cop decretada l’entrada en la fase 3 del desconfinament a tota Catalunya que permet flexibilitzar alguns dels protocols sanitaris, l’Ajuntament ha començat a desprecintar, netejar i desinfectar totes les zones d’esbarjo de la ciutat que estaven inoperatives des que es va decretar l’estat d’alarma per tal que els infants puguin utilitzar-les seguint les mesures de seguretat necessàries. Durant aquest dijous també s’ha començat a treballar per tornar a obrir els elements esportius urbans situats a les platges i altres espais de la ciutat.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “l’objectiu del Govern municipal és que tota la ciutadania de Badalona pugui gaudir de nou d’aquests espais tan aviat com sigui possible i puguem així retornar a la normalitat seguint sempre els protocols i les mesures sanitàries necessàries”.

Badalona, 18 de juny de 2020

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals