Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona porta a aprovació del Ple municipal suspendre durant un any l’atorgament de llicències per a les activitats relatives als jocs d’atzar i sales d’apostes

14/07/2021 ::        

L’Ajuntament vol fer un replantejament de la implantació dels locals de joc i apostes de la ciutat

Badalona portarà a aprovació del Ple municipal, que s’ha de celebrar el pròxim dimarts 27 de juliol, suspendre durant un any l’atorgament de llicències per a les activitats relatives als jocs d’atzar i sales d’apostes. Concretament, la proposta de suspensió fa referència a l’atorgament de llicències i admissió de comunicats per a l’exercici de les activitats relatives als jocs d’atzar. També a l’atorgament de llicències o títols habilitants per fer obres destinades a l’obertura o ampliació de locals o edificacions destinats a aquestes activitats, així com d’instal·lació o ampliació d’activitats i usos i d’altres autoritzacions municipals per a la implantació de les activitats de jocs d’atzar.

L’objectiu d’aquesta suspensió és fer un replantejament i una ordenació dels establiments de joc on es realitzen apostes a la ciutat, tenint en compte que en l’actualitat Badalona no compta amb un nombre elevat d’aquest tipus d’establiments.

Per a l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol: “tot i que en aquests moments no tenim moltes sales d’apostes a la ciutat, si s’aprova en el Ple aquesta suspensió ens permetrà disposar de tot un any per fer un replantejament de la situació dels establiments de jocs d’atzar a Badalona i treballar en la seva ordenació”.

Badalona, 14 de juliol de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals