Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona participa aquest diumenge en una jornada de sensibilització i protecció de les platges metropolitanes

06/11/2019 ::    

Vuit ajuntaments s’han afegit a la 2a edició de l’Acció Platges Met amb diferents activitats per conscienciar sobre els reptes i problemes del litoral

El proper diumenge, 10 de novembre, es portarà a terme la 2a edició de l’Acció Platges Met; una jornada de sensibilització ambiental conjunta a les platges dels vuit municipis metropolitans del litoral per a conèixer, protegir i defensar les platges davant dels diferents reptes que condicionen la gestió diària i la preservació d’aquests espais naturals com són el canvi climàtic, la regressió del litoral i la presència de residus.

A Badalona les activitats es centraran en la presència dels microplàstics al mar i la sorra. L’acte comptarà amb l’assistència de la regidora de l’Àrea de Medi Ambient, Desenvolupament Industrial i Innovació, Rosa Trenado. A l’Escola de Mar es desenvoluparà una experiència del projecte Plàstics 0, un taller que consistirà en fer un mostreig per estudiar la dinàmica dels microplàstics presents a la platja dels Pescadors. És una activitat familiar, per a infants a partir de 12 anys, que tindrà lloc entre les 11 i les 13 hores. El punt de trobada és la mateixa Escola del Mar (passeig de la Rambla, 37).

Acció Platges Met s’emmarca en el 13è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans i està organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i els ajuntaments dels vuit municipis metropolitans del litoral.

Aquesta jornada lúdica té tres objectius principals: conscienciar la població sobre els reptes i els problemes del litoral, contribuir a l’augment del civisme per part dels usuaris metropolitans en aquests espais naturals i canviar la percepció social sobre les platges per tal de concebre-les com a espais naturals i ecosistemes que realitzen funcions socioambientals importants en el nostre territori.

Les actuacions participatives, vuit en total, estan relacionades amb la competència de l’AMB sobre la gestió integral de les platges: neteja de la sorra, manteniment de les instal·lacions i creació i conservació dels sistemes dunars.

Més informació a la nota de premsa adjunta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i a la pàgina web: http://www.amb.cat/es/web/territori/agenda/detall/-/activitat/accio-platges-met/7379764/11656

Badalona, 6 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals