Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona participa aquest diumenge en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

11/07/2019 ::    

La jornada solidària es celebrarà al Club Esportiu Mas-Ram

L’Ajuntament de Badalona s’adhereix, un any més, aquest diumenge, 14 de juliol, a la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple a tot Catalunya. Aquesta campanya té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades,conscienciar a la població sobre la malaltia i recaptar fons per poder-hi lluitar.

Més de sis-centes piscines de Catalunya participen activament cada juliol en aquesta jornada que consisteix en fer una capbussada solidària i a nedar uns metres per combatre la malaltia. També es pot participar mitjançant diferents activitats aquàtiques i comprant algun dels articles que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple.

En el cas de Badalona la jornada solidària se celebrarà a les instal·lacions del Club Esportiu Mas Ram (plaça dels Eucaliptus, 3). L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, acompanyat d’alguns regidors, visitarà la zona esportiva, a les 12 hores, per poder-hi participar.

Badalona, 11 de juliol de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals