Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona incorpora vint agents cívics per fer tasques de mediació en petits conflictes a la via pública i de promoció de la salut

21/02/2020 ::    

Les persones contractades formen part d’un programa de Treball i Formació gestionat per l’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO)

L’Ajuntament de Badalona ha incorporat aquest any vint persones que actuaran com agents cívics i de mediació en petits conflictes que es donin a la via pública i de promoció de la salut.

D’aquestes vint persones divuit es destinaran al patrullatge dels carrers detectant conductes i actituds incíviques, la comunicació als serveis de Guàrdia Urbana de les incidències detectades, la presència en llocs de gran concurrència habitual de ciutadans (inclosos parcs i platges) i l’aportació d’informació general a la ciutadania. Les tasques que desenvoluparan aquests agents cívics estaran dirigides per la Guàrdia Urbana i coordinades conjuntament amb el servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), de manera que combinaran la seva feina amb formació específica del lloc de treball.

Aquestes divuit persones es divideixen en nou equips que treballen en torns de matí i tarda (de 7 a 14 i de 14 a 21 hores) que cobriran tots els districtes de la ciutat.

Les dues persones restants treballaran en diverses tasques relacionades amb la promoció de la salut com la tramitació dels expedients administratius; vetllar pel compliment de l’Ordenança municipal de tinença responsable d’animal; mantenir actualitzat el cens d’animals de companyia i d’establiments de risc per la salut pública; o, reduir la presència de plagues urbanes fent conèixer a la ciutadania i entitats sobre aquesta problemàtica: els factors de risc, les mesures preventives i de tractament amb l’objectiu de reduir el número d’incidències.

La presentació dels agents cívics ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, que ha manifestat que des del Govern municipal "continuem treballant per aportar solucions a la seguretat de la ciutat. Abans de l’estiu tindrem més de cinquanta nous agents de la Guàrdia Urbana al carrer, la major convocatòria de la història de Badalona”. Segons l’alcalde s’ha mostrat convençut que “aquests agents cívics faran una gran tasca ajudant a la policia contra l’incivisme i els petits conflictes relatius a la seguretat".

Les persones contractades estaven en situació d’atur i formen part d’un programa de Treball i Formació, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

Badalona, 21 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona

🕘 Horaris dels Mercats Municipals 🍅

Els 6 #MercatsMunicipals de #Badalona recuperen el seu horari habitual amb l'arrencada del nou curs 🫑

Consulta quan pots anar a comprar productes de qualitat i #proximitat al teu mercat de confiança 😙👇

#ComerçBDN #mercats #comerçlocal

🏃‍♀️🏃‍♂️ #Badalona acull la cursa La Rentrée que es correrà aquest diumenge 24 de setembre

🌅 Consta de dues distàncies competitives pel litoral de la ciutat: una de 10 i una de 5 quilòmetres, i una tercera de foment a la participació

Més informació ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/badalona-acull-la-cursa-la-rentree-que-es-correra-aquest-diumenge-24-de-setembre/

2

📌👩‍🦳👵 L’Ajuntament presenta el programa d’activitats a #Badalona amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran

L’acte institucional tindrà lloc el divendres 29 de setembre al Teatre Zorrilla la sarsuela “La corte de faraón”

Més ℹ️▶️
http://ajuntament.badalona.cat/noticies/lajuntament-presenta-el-programa-dactivitats-amb-motiu-del-dia-internacional-de-la-gent-gran/

✍️ 📖 Obertes les inscripcions per participar als clubs de lectura de les biblioteques de #Badalona

Entre les ofertes s’hi poden trobar clubs de lectura literària, d'altres idiomes i tertúlies de cinema

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals