Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona commemora aquest dimarts, 20 de novembre, el Dia dels Drets dels Infants

16/11/2018 ::

Al balcó de l’Ajuntament s’hi penjarà la pintura del projecte “WHY?” i el Consell dels Infants de Badalona llegirà un manifest i mostrarà els murals que s’han fet als centres educatius

Badalona commemora dimarts el Dia dels Drets dels Infants, amb la lectura del manifest dels Drets dels Infants que anirà a càrrec de representants del Consell dels Infants de Badalona (CIB) i l’exposició de murals fets a les escoles i centres socioeducatius que formen part del Consell. L’acte tindrà lloc aquest dimarts, 20 de novembre, a les 18 hores, a la plaça de la Vila.

Nois i noies representants del Consell dels Infants explicaran també les activitats i el funcionament d’aquest òrgan de participació infantil de la ciutat.

Amb motiu del Dia dels Drets dels Infants i 29è aniversari de la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de l’Infant, es penjarà al balcó de l’Ajuntament la pintura mural “WHY?” de Carme Solé Vendrell, que representa el rostre d’un infant que pateix les conseqüències de la guerra. Aquesta pintura es va exposant durant una setmana, des de febrer de 2016 i de manera itinerant, en tots els centres que formen part del Consell.

Badalona, 16 de novembre de 2018

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals