Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona celebra la revetlla de Sant Joan sense incidents greus

24/06/2021 ::        

Els primers banyistes han començat a accedir a les platges badalonines abans de les 9 del matí

La revetlla de Sant Joan ha transcorregut a Badalona sense que s’hagin registrats incidents greus durant la nit. Abans de les 9 del matí les platges d’aquest municipi ja estaven en servei i els primers banyistes han pogut accedir-hi.

L’Ajuntament de Badalona, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), ha preparat un dispositiu especial de seguretat i de neteja que ha començat a les 6 del matí, amb mitjans manuals i mecànics, a les platges i al passeig Marítim, i que s’ha portat a terme sense incidències destacades. La Guàrdia Urbana de Badalona ha controlat els accessos en vehicle a les platges durant la revetlla i no s’ha pogut aparcar en la façana marítima, des del Port i fins a l’alçada de la platja de la Barca Maria.

En un primer balanç, el tercer tinent d’alcalde i regidor de l’àmbit de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Daniel Gràcia, ha destacat que la revetlla s’ha celebrat a Badalona sense incidents greus. Gràcia ha indicat que el dispositiu per limitar l’accés en vehicle al litoral ha funcionat perfectament i això ha evitat que es produïssin aglomeracions a les platges. El tinent d’alcalde ha explicat que ahir a la nit es va produir una incidència quan un incendi va cremar tres hectàrees a la Serralada de Marina, a la zona del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra. La ràpida intervenció dels Bombers, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana de Badalona i Santa Coloma de Gramenet va evitar que l’incendi es propagués cap a Canyet i cap al Puig Castellar. També s’han comptabilitzat 9 contenidors cremats als barris de Bufalà, Canyadó i Sistrells. Pel que fa a l’operatiu de neteja al litoral, aquest “ha funcionat satisfactòriament i les platges han començat a rebre els primers banyistes abans de les 9 del matí”, ha afegit.

Reforç del servei de neteja fins al 27 de juny

Els equips de neteja que han treballat després de la revetlla han recollit gairebé 10 tones de residus. A les platges badalonines han recollit una tona i mitja de deixalles, una xifra molt per sota de la registrada la revetlla de l’any 2019 quan es van comptabilitzar quatre tones. A la zona propera al litoral, passeig Marítim i Rambla, s’han recollit set tones i mitja més de residus.

Recordem que s’ha previst un reforç de neteja després de la revetlla fins al 27 de juny, especialment en les principals places i també als polígons industrials de la ciutat, per tal que les brigades actuïn en aquells punts de la ciutat que ho requereixin. Aquest reforç de la neteja es portarà a terme amb equips de recollida i escombrada manual.

Badalona, 24 de juny de 2021

twitter @AjBadalona

🕘 Horaris dels Mercats Municipals 🍅

Els 6 #MercatsMunicipals de #Badalona recuperen el seu horari habitual amb l'arrencada del nou curs 🫑

Consulta quan pots anar a comprar productes de qualitat i #proximitat al teu mercat de confiança 😙👇

#ComerçBDN #mercats #comerçlocal

🏃‍♀️🏃‍♂️ #Badalona acull la cursa La Rentrée que es correrà aquest diumenge 24 de setembre

🌅 Consta de dues distàncies competitives pel litoral de la ciutat: una de 10 i una de 5 quilòmetres, i una tercera de foment a la participació

Més informació ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/badalona-acull-la-cursa-la-rentree-que-es-correra-aquest-diumenge-24-de-setembre/

2

📌👩‍🦳👵 L’Ajuntament presenta el programa d’activitats a #Badalona amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran

L’acte institucional tindrà lloc el divendres 29 de setembre al Teatre Zorrilla la sarsuela “La corte de faraón”

Més ℹ️▶️
http://ajuntament.badalona.cat/noticies/lajuntament-presenta-el-programa-dactivitats-amb-motiu-del-dia-internacional-de-la-gent-gran/

✍️ 📖 Obertes les inscripcions per participar als clubs de lectura de les biblioteques de #Badalona

Entre les ofertes s’hi poden trobar clubs de lectura literària, d'altres idiomes i tertúlies de cinema

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals