Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona celebra aquest dimarts el Dia de la Dona i la Nena a la Ciència

10/02/2020 ::

Els actes tindran lloc a diversos centres educatius de la ciutat

Badalona ha programat per aquest dimarts 11 de febrer diverses conferències a càrrec de dones científiques a diferents escoles de la ciutat, per commemorar el Dia de la Dona i la Nena a la Ciència. La iniciativa s’emmarca en el projecte “100tífiques” .

Les xerrades, que van adreçades a l'alumnat de primària i secundària, es faran en aquests centres:

Escola Mercè Rodoreda (avinguda de Catalunya, 30-39). A les 11.30 hores: “El Marketing de la Ciència”, a càrrec de Consuelo Fernandez Fernández.

Escola Joan Coret (plaça dels Voluntaris Olímpics, 1-3). A les 11.30 hores: “Les dones en la recerca biomèdica”, a càrrec de Nerea Montedeoca.

Col·legi Maristes Champagnat (carrer del Dos de Maig, 67). A les 11.30 hores: “Control de Qualitat en el món de la cosmètica”, a càrrec de Mercè Salmerón Utrilla.

Institut Escola Baldomer Solà (avinguda del Marquès de Mont-roig, 178). A les 11.30 hores: Conferència sobre salut, a càrrec d’Eva Sánchez.

Institut Escola Sant Jordi (avinguda de Sabadell, s/n). A les 11 hores. “El món de la nanotecnologia”, a càrrec de Regina Galceran Vercher

Institut Escola Rafael Alberti (avinguda de Pius XII, 37-95). A les 11.30 hores: “La mujer en la ciencia: rompiendo barreras”, a càrrec de Maria Arista Romero.

Institut Júlia Minguell (carrer de Niça, 4). A les 11 hores: “La revolució verda: el llarg camí de les plantes que ens alimentes i ens curen”, a càrrec de Sílvia Forrnalè.

Institut Pau Casals (avinguda de Lloreda, 16-30). Dues xerrades: una a les 11.15 hores i l’altra a les 12.30 hores.“Investigar para cambiar el mundo: la importància de las energías renovables”, a càrrec de Lucile Bernadet.

Aquest any cal destacar la participació del Grup Menarini en aquest projecte promogut per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i organitzat a Badalona, pel Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, l’Escola de Natura Angeleta Ferrer i l’Escola del Mar, el Centre d’Estudis Marins, l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.

Per a més informació: https://www.donesiciencia.cat/100tifiques/

Badalona, 10 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals