Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acull aquest dijous la jornada Emprèn el vol market – Mostra de joves idees emprenedores

12/07/2022 ::                

Es tracta d’un esdeveniment on trobar productes i serveis singulars creats i dissenyats per a gent disposada a engegar noves iniciatives

El públic assistent que ho desitgi podrà fer un petit vol captiu amb globus aerostàtic i gaudir d'una perspectiva diferent de la ciutat.

Aquest dijous 14 de juliol la plaça del President Tarradellas acollirà, entre les 18.30 hores i l’1 de la matinada, la jornada Emprèn el vol market – Mostra de joves idees emprenedores. Es tracta d'una fira de productes i serveis singulars creats i dissenyats per a gent jove emprenedora de Badalona i que està oberta també a persones d'altres municipis. L’esdeveniment estarà dinamitzat amb espectacles, una intervenció artística de pintura mural i actuacions musicals i comptarà amb un petit espai dedicat a la gastronomia i una zona chill out ambientada amb un discjòquei.

A més, durant tota la jornada, el públic assistent que ho desitgi podrà fer un petit vol captiu amb globus aerostàtic i gaudir d'una perspectiva diferent de la ciutat.

El programa de totes les actuacions i de les parades que s’instal·laran a la zona market i gastronòmica es poden consultar en el document adjunt.

Badalona, 12 de juliol de 2022

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals